Prima pagină » Cancan » Costi Ioniță, vegan convins. Ce l-a convins să ia decizia
Costi Ioniță, vegan convins. Ce l-a convins să ia decizia

Costi Ioniță, vegan convins. Ce l-a convins să ia decizia

25 mart. 2021, 11:26,
în Cancan

Costi Ioniță are 42 de ani şi este vegan convins. De-a lungul timpului s-a remarcat drept compozitor de succes, cântăreţ şi producător muzical. Chiar dacă nu a mai apărut pe micile ecrane, are o carieră spectaculoasă.

La începutul anului a participat la emisiunea „Survivor România”. Atunci spunea că, cel mai probabil, îi va fi uşor să-şi procure hrana în Republica Dominicana, fiind vegan. Cu toţii ştim că show-ul s-a filmat în această ţară, unde se pune accent pe consumul de fructe şi legume.

“Sunt vegan. Dacă aș prinde un peşte, aș face troc, l-aș da la schimb, pe o nucă de cocos”, afirma atunci Costi Ioniță.

De ce Costi Ioniţă este vegan?

Concurentul Survivor România a spus că mama lui l-a inspirat în alegerea acestui stil de viaţă.

“Mama are 77 de ani, și ea este vegană(…) Și-a prelungit viața renunțând la carne. Mortăciunile aduc în tine moarte. Ea a înțeles acest lucru, mulți oameni nu înțeleg asta. Merg pe alte principii, strict chimice. Omul nu trebuie să se hrănească doar cu mâncare, pentru ale trupului, ci și pentru ale sufletului”, a spus acesta.

Cine este Costi Ioniţă

Cu siguranţă, ai auzit de trupa Valahia. La început era formată din patru membri, printre care şi Costi Ioniţă. La începutul anilor 2000, melodia Banii şi fetele făcea furori peste tot. Prima melodie cu tentă orientală creată de el a fost „Femeia te iubeşte”.
Costi Ioniță, vegan convins, deţine postul de radio Party Radio şi postul de televiziune Party TV. În 2012, el a fost nominalizat la Premiile Grammy, cu hitul „Luna”, cântat de Shaggy cu KatDeLuna.

Iată ce single-uri a creat:
– „Love 2 Part”. Feat Celia, Mohombi.
– „I Need Your Love”. Featuring, Shaggy (muzician), Faydee, Mohombi.
– „Te Quier Mas” Featuring, Shaggy, Don Omar, Faydee, Farruko, Mohombi.

Recent, Costi Ioniță a participat și la emisiunea Chefi la cuțite, de pe Antena 1. Bineînțeles, vedeta a pregătit tot o rețetă vegană.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`