Prima pagină » Local » Costel Alexe, președintele Consiliului Judeţean Iaşi, semnează contractul pentru reabilitarea și modernizarea Filarmonicii Moldova din Iaşi – LIVE, FOTO, VIDEO

Costel Alexe, președintele Consiliului Judeţean Iaşi, semnează contractul pentru reabilitarea și modernizarea Filarmonicii Moldova din Iaşi – LIVE, FOTO, VIDEO

25 feb. 2024, 11:50, 6 ,
în Local

Duminică, 25 februarie 2024, președintele Consiliului Judeţean, Costel Alexe semnează contractul de execuție pentru reabilitarea și modernizarea Filarmonicii Moldova. Evenimentul are loc la sediul Filarmonicii din Iaşi.

Moment important pentru Filarmonica Moldova. Aceasta va fi modernizată, după două decenii de așteptare. Astăzi se semnează contractul de execuție pentru reabilitarea și modernizarea.

„Astăzi mai degrabă este un moment important și un început pentru Filarmonica ieșeană. Iașul cultural ocupă un loc important în ceea ce privește agenda administrației Consiliului Județean Iași. Vreau să transmitem faptul că, astăzi semnăm acest contract de lucru pentru reabilitarea și restaurarea acestui edificiu”, a transmis Costel Alexe, președintele CJ Iași.

Costel Alexe le promite ieșenilor că proiectul va fi gata în 19 luni fără vreo zi de întârziere.

„Aceste 19 luni vor fi 19 luni. Nu voi accepta să avem o zi de întârziere. Iașul a așteptat mai bine de două decenii pentru demararea acestui proces. Valoarea proiectului este de 48 de milioane de lei.

În momentul de față suntem tot mai aproape ca artiștii ieșeni să poată susține concertele în  Filarmonica”, a adăugat Costel Alexe.

Președintele CJ Iași, consideră că Iașul trebuie să fie promovat.

„Trebuie să promovăm cât se poate de mult acest Iași- capitala culturală” – a spus Costel Alexe.

S-a semnat contractul de reabilitare și modernizare a Filarmonicii Iași

Chiar în aceste momente, președintele Consiliului Județean a semnat contractul de execuție pentru reabilitarea și modernizarea Filarmonicii Moldova.

 

Comentarii
  • O va acoperi cu tabla?

  • A. Popovici, arhitect

    De cand stiu eu, de la sfarsitul anilor ’70, Filarmonica tot in Consolidari si reparatii o tine.
    Dati-o jos si faceti-o din nou, ca altfel tot in reparatii si consolidari o s-o tineti si in secolul XXI.

  • Do re mi fa so la si do

    Aici a intervenit ginerele Grojdea Costel de la ITM, i-a promis lui Costel Rat de Pig caramida, tabla are deja 😐🤫🤥

  • Zac cinematografe goale !!!!!!!!

  • Viitor contabil

    Iasicon… O sa ajungă sa coste de 5 ori mai mult la final… Ăștia nici nu încep și o sa ceara suplimentarii sunt cunoscutii…

  • bam bam ciorrrdeleul meuuu

    Da un pîrlej pentru kostelu de a mai trage o sponsorizare
    (ciordeală) pentru ciorrrrdeleul meuuuu și pentru moșia de la socoleni a eșuatului ciordelist îainte de a fi merlit de la cejeu–spre a fi cazat pe dr.vicol gratis–

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
05 octombrie 2024
05 octombrie 2024