Prima pagină » Local » “Cosașul” de la Iași s-a predat! Individul care a vrut să-și omoare rivalul cu coasa a ajuns în arest – EXCLUSIV
“Cosașul” de la Iași s-a predat! Individul care a vrut să-și omoare rivalul cu coasa a ajuns în arest - EXCLUSIV

“Cosașul” de la Iași s-a predat! Individul care a vrut să-și omoare rivalul cu coasa a ajuns în arest – EXCLUSIV

17 aug. 2024, 19:02, 2 ,
în Local

Tânărul din Iași, care a vrut să-și ucidă rivalul cu o coasă a ajuns după gratii. După mai bine de o săptămână tânărul s-a predat oamenilor legii.

Reamintim că, un bărbat de 32 de ani, pe nume Vlad Gabriel Așchiopoaei, din satul Hadâmbu, comuna Mironeasa, a provocat un incident violent. Joia trecută, la barul local, după ce consumase mai multe pahare de alcool, Așchiopoaei s-a certat cu un alt client și, după un schimb de replici și înjurături, a apucat o coasă și a lovit cu toată puterea.

Incidentul a fost terifiant pentru martori: lama coasei l-a străpuns pe unul dintre picioarele victimei, care s-a prăbușit într-o baltă de sânge. Intervenția rapidă a medicilor a salvat viața victimei chiar în fața barului, iar aceasta a fost transportată de urgență la Spitalul „Sfântul Spiridon” din Iași pentru o intervenție chirurgicală. Deși victima a scăpat cu viață, recuperarea va fi lungă și dificilă.

După atac, polițiștii ieșeni au intervenit rapid, dar autorul a dispărut. Cazul, fiind o tentativă de omor, a fost preluat de procurorii de la Parchetul de lângă Tribunalul Iași, care au fost rezervați în declarații.

Polițiștii din Iași au publicat pe site-ul Inspectoratului de Poliție Județean o fotografie și informații despre agresorul Vlad Gabriel Așchiopoaei, care a fost de negăsit de la comiterea faptei. Acesta a ajuns după gratii astăzi, după ce s-a predat polițiștilor.

Vlad Gabriel Așchiopoaei riscă o pedeapsă îndelungată.

Incidentul a fost descris ca fiind de-a dreptul terifiant, reamintind de un film de groază.

Comentarii
  • Insiști să fii prost și retardat și continui să muți și în al doilea articol Hadâmbu din comuna Mogoșești în comuna Mironeasa. Ar trebui să te dea afară de la ziar pentru prostie și incompetență.

  • Ar trebui sa spui comuna Mogoșești nu Mironeasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`