Prima pagină » National » Cine a apărut la mormântul lui Emi Pian. Oamenilor nu le-a venit să creadă

Cine a apărut la mormântul lui Emi Pian. Oamenilor nu le-a venit să creadă

09 aug. 2020, 17:30,
în National

Emi Pian, pe numele lui, Florin Mototolea, a fost înmormântat duminică, în jurul orei 12.00. Familia celui care a fost până acm câteva zile șef al clanului Duduienilor, dar și sute de interlopi, l-au condus pe utimul drum.

Cine a apărut la mormântul lui Emi Pian

Astfel, interlopii s-au strâns la vila unde fusese depus sicriul cu trupul neînsuflețit al lui Emi Pian, iar de acolo, cortegiul funerar a plecat spre cimitir, flancați fiind de polițiști și jandarmi, care au vrut astfel să evite neregulile de orice natură. Măștile de protecție au fost zărite pe fețele celor care au participat la eveniment.

La intrarea în cimitir, alți interlopi l-au întâmpinat pe Emi Pian cu aplauze. Apoi, lacrimi au curs și strigăte de durere. Au fost țipete de durere când sicriul a fost coborât în groapă. Astfel, Emi Pian se despărțea pentru totdeauna de cei pe care i-a iubit și l-au iubit. Familia lui Emi Pian a fost devastată de durere. Femei și bărbați, toți îmbrăcați în negru, s-au lipit de sicriu și parcă nu voiau să-i dea drumul. Acestea erau cele mai grele clipe.

Copilul de aur, prezent la funeralii

Florin Salam a fost prezent și el la funeralii, însă nu a scos niciun cuvânt. A stat cu capul în pământ, plângându-și prietenul trecut în neființă. Doar vocea manelistului Copilul Minune se mai auzea, printre gemete de durere. La un moment dat, Copilul Minune s-a lăsat în genunchi lângă sicriul lui Emi Pian. Iar Florin Salam a preluat registrul muzical, care a cântat din suflet, abia ținându-și lacrimile.

Potrivit unor surse cancan.ro, tatăl lui Emi Pian nu a fost acolo. Cererea de permisie pentru câteva ore nu i-a fost aprobată. Cât a durat ceremonia de înmormântare, mai bine de o oră și jumătate, a fost o jale imensă. Un interlop, cu glasul îndurerat, a scos o bancnotă valoroasă și i-a cerut lui Minune să interpreteze o piesă anume, de la el pentru Emi Pian. Interpretarea manelistului i-a făcut pe cei de lângă sicriu să izbucnească în plâns.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`