Prima pagină » Bursa Barfelor » Ci sî-ntâmplî în puliticî din dicembrie? Iaca ici jocurili…
Ci sî-ntâmplî în puliticî din dicembrie? Iaca ici jocurili...

Ci sî-ntâmplî în puliticî din dicembrie? Iaca ici jocurili…

22 aug. 2024, 02:05, 13 ,
în Bursa Barfelor

Babili bârfitoari înșep rubrica di az` cu o povestioarî amuzantî di pri` Târg. Depulatul Vasâlicî Tomițî sî laudî pisti tăt cî iesti cumătru cu băiatu` lu` Echilov șî cî au o relație deosebitî. Ci-i drept, o relație existî, da` îi una bazatî pi interesi din ci au înțăles babili. Acu` îu un pic di tensiuni, pentru cî trebuie pregătiti 200 di mii di epuroi, pentru încî un mandat di depulat. Tomițî i-o promis lu` Echilov cî intervini pentru a obțâni contracti șî alti cele, dacî dă Dumnezău sî fie iar în cărți. Ci nu știu ei iesti cî Dana ari o urechi finî șî ascultî atent conversațiili dintri ei. Mai mult dicât atâta, cicî Dana o trimis discret șî niști băieți la întâlnirili dintri Tomițî șî Echilov, da` asta iesti altî povesti. Ci vor babili sî spunî iesti cî Tomițî nu mai iesti în cărți, cum nu mai iesti niși Vasâlicî Cățea sau Creti Spanciu, cari ari problemili cu Ani. Apropo di Creti, ar trebui sî sî roagi sî nu primeascî vreo condamnari, cî așa sî audi. D-apăi, dacî ni aducim aminti di problemili pi cari le-o avut șî tac-su, nu îi di mirari… Așă tatî, așă fiu. Oricum, cam pi la începutu` lu` decembrie înșep jocurili…

Comentarii
  • Ăștia de la pesedeee sunt de belea. Dacă nu fac curățenie rapidă,dar rapidă la organizația fantomă de la municipiu plină de interlopi imobiliari , cocote cu fețe bisericești, șomeroi, mașini încornorati , vor avea mari probleme de existenta. Vedem pe rețelele sociale cum sperlele municipale pierd ante dau mesaje ( obligatoriu insotite de poze alături de Ciolacu ) de susținere pentru Marcel Ciolacu care mai de care mai pupincuriste. A început lingăul Balaniscu care se și vede revenit președinte, apoi catastroficul Cruceanu care umblă pe la București pentru susținere ( pe la șef de cab a premierului ) apoi mincinoasă notorie Roxana Banana , actualii parlamentari …. toată floarea cea vestită a întregului Bahlui care au înmormântat PESEDE la Iași obținând scoruri politice de toată jena. Afară cu toate putorile din partid . PSD nu poate intra în campanie cu oameni necredibili gen Balaniscu și Cruceanu și cu o org mun moartă și veninoasă .

  • Jurnalist investigatii

    Balaniscu și-a adunat grupul de forță ( Diana, Bulgaru Floraru,RAȘCU,Arici Pogonici,masonul încornorat, Vizitiu și încă vreo doi agarici ) stabilind strategia de revenire în forță, eliminarea tripletei Cruceanu -Boca -Gavril , funcție de rezultate la generale să revendice org județeană (!!!) Viitorul e al nostru a grăit acest ridicol
    “ thirteen percent “ ne sprijină Ciolacu care mă așteaptă la Cotroceni cu procentele de la municipiu care vor fi categoric cu două cifre și cu 3 în fața ( notorietatea partidului și imaginea lui Ciolacu ) și atunci îmi va da județul. Trebuie să rezistăm tuturor atacurilor, mergem înainte! Victorie (!!!) a încheiat râsul orașului.
    E clar avem de a face cu un individ cu deranj mare la etaj !

  • Vlad Atotștiutor

    Ai uitat să te amintești și pe tine limbricule, cum ai pus tu poza cu Ciolacu Laikule si ai uitat sa mentionezi ce dosarpenal ai in lucru după explozia de la Călimănești.
    Asa sustii tu scursura partidul?
    Cu seful tau, Spanciu penalos,care ami are un pic si va fi condamnat și nu va mai putea candida

  • IULIAN CHIRILA

    Trebuie curatat partidul de Vlad cioBANU și de gasca lui de profitori, care au luat bani grămadă de la partid în campanie și au făcut o strategie „de nu ma uita”. Echipa strategului nr 1 din partid a reușit performanta de pierde Presedentia Consiliului Județean chiar dacă in sondajele date de el Cojocaru era castigator… Tot el face Strategia și la urmatoarele alegeri?

  • M ai uitat si pe mine Marian Dalbam, care am venit la partid cu executorul judecătoresc, să arat la partid ca sunt membru si am adeziune.(desi eu nu am ca pe mine ma adus Cameluta, direct din poziția de sclav lingău, in cea de director de campanie, cu rezultate deosebite in 2020 si bineînțeles consilier local, unde am trecut la lins dosul lui Chirica si la tradat colegii de partid).
    Dupa mi am mia spălat imaginea ca am luat 4 la examenul de titularizare, dar m am scos cand am scris cartea

  • Vlad Ciobanu

    Eu sunt seful partidului, nu Cojocaru, lista la CJ am făcut o eu și doar am prezentat-o a doua zi și fraierilor, acu vreau și eu șef la Municipiu’. De aia ma plac mult toți primarii din județ, ca ii fac de fiecare dată când am ocazia, așa cum l-am rezolvat și pe Pompa când nu a mai fost șef. Da ce credeti ca scăpa Cojocel, stai sa ii taie Bucurestiul capul, ca ma ocup și de el…

  • Puiuț Serbescu

    Lasati, nu fiți supararti ca vin eu la conducerea partidului cu cei 20 de „tineri” reformatori și să vedeți campanie, vom câștigă tot ca in 2020, dar pe lista trebuie pusi și Viorel cutitarul, ia, Florea Costică Postasul ca sa avem cu ce ieși in față.

  • Baaaaaa, de mine nu mai zice nimeni nimic, ca eu sunt șeful al mare, am reactivat 3 deputati amarati și le-am promis marea cu marea, dar las ca vad ei listele când le publica astea.

    • Nu fi suparat ca nu spune nimeni nimic de tine pentru ca nu conduci tu, ci conduce Vlad Ciobanu si Cristian Stanciu. Iulian Chirila s-a vazut cu sacii in caruta, o sa fi deputat, iar restul carora le-ai promis parlamentar, si nu -s multi, vreo suta, sigur te vor sprijini in continuare sa fii mare si tare, la tine, la Sipote!
      Lumea incepe sa vada ce om de cuvant este Bogdan Cojocaru, una spune, alta face.

  • Nica a Petrei

    Porkalaiul de BălășCOIU este groghy.
    Trage împrăștiat, sub semnătura falsă atacă pe toată lumea ba Cruceanu, ba Iulian Chirilă, Dalban, Laicu, Serbescu . Ba netotule,vezi de cadaoalele pe care le-ai combinat si le-ai luat euroii. Da ba baniii inapoi lui Mitrofanca ….

  • Dar de oameni noi in functii la orice nivel posibil or fi auzit astia de la PSD si aia de la PNL ?

    Cred ca nu, pentru ca merg cu aceeasi oameni de ani si ani care nu au facut chiar nimic pentru oras si judet.

    S-au saturat oamenii sa auda de aceeasi oameni in functii, puneti si voi pe altii ca nu va mai voteaza nici dracu.

    Si nu-i mai rotiti prin functii si posturi, ca tot dracul ala este.

    Sau prins cetatenii de smecheria voastra si a celor de la PNL si nu va mai voteaza de acum inainte.

    La vremuri noi obligatoriu trebuie sa aveti si oameni noi, sau sunteti subjugati de cei vechi si nu puteti face nici o miscare.

    Aia vechi deja nu mai au nici o credibilitate in fata cetateanului, dar e treaba voastra si o sa vedeti asta pe propria piele la alegerile din toamna – iarna.

  • Florin Bocas

    Cruceanu a turbat precum mielul lui Baranga? Bă pușlama micuță, tot la nivel de galerie ai rămas țopârlan de la Cogeasca. Scrii la n-peee mii de mâini crezând ca te scoate șeful cancelariei? Sazi ghinisor neicusorule ca ești mâncat cu tat cu kakat. Când ai de gând să-ți plătești datoriile la primărie mă saltinbancule ??? Vrei să te roage Chirica?

  • Cruceneeeee, ce baiatu, nu îți este bine?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`