WoW!

Cele 3 perechi de zodii care sunt compatibile în 2020

Publicat: 13 dec. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cele 3 perechi de zodii care sunt compatibile în 2020

Noul an este mai aproape decât ne aşteptam, la fel şi dragostea, care va pluti în aer fix de la începutul lui 2020. Oare care sunt perechiile de zodii care vor trăi o dragoste ca-n poveşti în anul ce va veni?

Fecioară-Berbec

Anul 2020 va fi unul strălucit pentru nativii din zodia Fecioară, partenerul/a ideal/ă fiind chiar Berbecul. Chimia dintre cele două zodii este una care va provoca scântei de fiecare dată, fiind considerat cuplul ideal al noului an. Berbecul este pasional, încăpăţânat, dar totuşi constant, în timp ce Fecioara este îndrăzneaţă, dând dovadă de o inteligenţă aparte. Dacă ştiu cum să se tempereze unul pe altul, relaţia lor va fi una de lungă durată.

Taur-Balanţă

Nativii din Taur au o personalitate aparte, seducătoare, dorindu-şi mereu să fie în centrul atenţiei. Sunt înţelegători şi ştiu să aibă grijă de persoana de lângă, protejând-o de fiecare dată. Balanţa este cea care vine în completarea Taurului, fiind o persoană echilibrată, dar şi cu bun simţ şi educată. Relaţia dintre cele două zodii este una serioasă, ambele gândind matur atunci când vine vorba de iubire. Prosperitatea, dar şi felul în care se vor dărui unul celuilalt, vor susţine această relaţie pasională.

Peşti-Capricorn

Mulţi sunt cei care şi-ar doi să trăiască o poveste de dragoste ca cea dintre nativii zodiilor Peşti şi Capricorn. Calităţile lor sunt majoritar comune, amândoi fiind dominaţi de afecţiune, devotament şi dorinţa de a deveni cel mai bun într-un anume domeniu. Dragostea va fi una la prima vedere, amândoi făcând primul pas, dând dovadă de un curaj cum rar întâlneşti. Cu toate acestea, mereu va fi o luptă pentru preluarea controlului în relaţie.

Adauga un comentariu