Prima pagină » Culinar » Ce trebuie să faci ca drobul să nu se sfărâme la tăiat
Ce trebuie să faci ca drobul să nu se sfărâme la tăiat

Ce trebuie să faci ca drobul să nu se sfărâme la tăiat

17 apr. 2020, 11:02,
în Culinar

Ce trebuie să faci ca drobul să nu se sfarâme la tăiat. Secretul ştiut de puţină lume

Ingrediente:

1 kg măruntaie de miel – ficat, plămâni, inimă, rinichi, splină
150 g unt sărat
2 cepe mari
7-8 ouă mari
5 ouă fierte
3 legături de ceapă verde, tocate mărunţel
3 legături usturoi verde, mărunţit
100 g smântână
1 prapur de miel
2 legături pătrunjel, mărunţit
2 legături mărar, mărunţit
sare şi piper după gust

Mod de preparare:

Se spală organele şi se pun la fiert, după ce sunt gata le dăm prin maşină de tocat înpreună cu carne de porc. Ceapă, usturoiul şi pătrunjelul se va tocă mărunt după ce au fost bine spălate şi se vor amestecă cu compoziţia de carne şi măruntaie se adaugă cele patru ou crude se condimneteaza după plac şi se omogenizează bine toată compoziţia, după aceea se unge o tavă cu ulei şi se aşează un strat de compoziţie şi se ornează cu ouă fierte tăiate rondele, iar se adaugă un strat de carne iar la sfârşit ouă.

O reţetă delicioasă de drob de miel, extrem de simplă, specifică sărbătorii de Paşte! Dacă vreţi să nu se sfărâme drobul la tăiere trebuie să puneţi în compoziţie cel puţin 7-8 ouă proaspete, bătute cu furculiţa înainte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`