Ce spune H.D. Hartmann despre înarmarea Germaniei: Tratatele de pace nu prevăd nici astăzi înarmarea țării

de: BZI.ro
15:52, 15 apr. 2022

Analistul politic H.D. Hartmann pune o întrebare extrem de interesantă. Analistul menționează faptul că după Al Doilea Război Mondial, tratatul de pace semnat de Germania învinsă în război și de U.R.S.S. și SUA prevedea limitarea înarmării țării. Așadar, de curând Germania a anunțat 100 de miliarde de dolari pe an pentru investiții în armată. Acest lucru poate fi foarte periculos.

Tratatele de pace nu prevăd nici astăzi înarmarea Germaniei. Nu văd cum Germania se va înarma cu 100 de miliarde de dolari pe an. Există o limită de număr de soldați, de număr de tehnică de luptă, de avioane militare. Nu îmi amintesc ca lumea să fi anunțat un nou tratat de pace, o nouă conferință de pace în care învingătorii Berlinului, repet, SUA și U.R.S.S., respectiv Federația Rusă de astăzi, să fi permis Germaniei să se înarmeze. Dacă luăm riscul înarmării Germaniei, eu mă întreb ce mai rămâne din Europa. Germania este prima la ora actuală, absolut prima forță economică a Europei şi dacă devine prima forță militară a Europei, eu mă întreb ce se întâmpla cu Europa. Că putem să închidem Uniunea Europeană și progresiştii europeni să îi lăsăm să doarmă la Bruxelles, dar pe banii lor nu pe banii noștri. O putere economică hegemonă cum este Germania și o putere economică hegomonă militară pe care vor SUA să o creeze va decalibra, dezechilibra complet Europa. Să nu ne imaginăm că în subsolurile Germaniei nu există resursa unui nou Hitler. Ar fi o minciună, o iluzie de tip progresis să ne imaginăm că în străfundurile oricărei națiuni nu se regăsesc mari criminali, şi în Germania, și în Franța se pot găsi demenți care cu o forță economică hegemonică așa cum a transformat Germania Hitler, dusă într-o forță economică hegemonică militară, să nu îşi imagineze nimeni că în 20 de ani nu se va găsi.

Dorința de a distruge Orientul s-ar putea transforma într-o distrugere a Occidentului

În continuarea declarațiilor H.D. Hartmann a subliniat că nu Orientul a dat marii criminali, Hitler și Marx, nu Orientul a dat comunismul sau fascismul. În aceste condiții, dorința de distrugere a Orientului s-ar putea să însemne distrugerea Occidentului:

Este un pericol care nu ştiu dacă ăştia care vor distrugerea civilizaţiilor orientale, eu nu știu dacă nu cumva pericolul este să distrugem civilizația occidentală. În occident s-a găsit un Hitler şi un Marx, nu în orient. Comunismul şi fascismul nu au fost inventate în orient ci în occident. Aceste analize pe care le fac pun problema fundamentală, ce facem, unde echilibrăm această sete de război? Este clar că SUA doresc ca războiul din Ucraina să se extindă, ca și Marea Britanie. Eu întreb continentul European, aveți capacitatea să rămâneți fără gaze, lumină, apă caldă și alimente? Pentru că la asta duce un război european, la distrugerea propriilor voastre industrii. Până să ajungeţi la Moscova să îl distrugeți pe căpcăunul de Putin, spre voi vor zbura rachetele. Mă uitam ieri, mai dau un exemplu, la principalii exportatori de grâne, prima este Rusia, a doua este SUA cu o diferență mare între cele două țări, pe locul trei era Ucraina, iar pe locul patru este Franța. Păi din primele patru, două sunt în război. Pe una am izolat-o complet să nu mai cumpărăm nimic, Rusia, pe cealaltă am lăsat-o să fie distrusă, am încurajat-o să se ducă în război. Că vorba aia, 8 ani de zile de documente de pace, niciun fel de putere occidentală nu a sprijinit Ucraina. Ei au împins Ucraina să îşi dorească războiul. Doi dintre primii patru sunt anihilați. Păi cum să nu ţi se pară normal, domnul din Berlin, Roma, Milano că kilogramul de făină a ajuns la un preț uriaș? Dacă vreți un război continuu în Ucraina.

Vasele care transportă  GNL sunt bombe plutitoare

Dacă un vas care transportă Gaze Naturale Lichifiate sunt bombe plutitoare. Dacă un asemenea vas explodează, ar putea să fie rase orașe întregi.

Vreţi război, fraților, România, Republica Moldova, Bulgaria nu sunt țări care să reziste la un conflict. Voi ştiţi cât durească să se construiască un terminal de gaz capabil să primească gaz american? 5 ani durează. Ştiţi care este pericolul? Dacă doamne ferește explodează. Dacă un vas explodează în Turcia, se simte suflul la Sofia. Sunt țări care nu aprobă astfel de vase. Este o bombă plutitoare, nu spun dacă este sigură sau nesigură. Eu spun că pericolul este atât de mare că poate rade orașe, nu ai nevoie de bombă atomică. Incă odată, sunt iluzii periculoase de doritori de război care cred că dacă distrugi Rusia face pace în Europa.