Ce s-a întâmplat aseară cu Marcel Pavel după ce sâmbătă s-a simțit foarte rău

24 iun. 2020, 09:29
BZI.ro, în Cancan

Marcel Pavel pare să își revină încet, încet, după ce sâmbătă a avut mari probleme de sănătate din cauza coronavirusului care îi macină organismul. Marcel Pavel a fost confirmat pozitiv cu noul coronavirus la mijlocul săptămânii trecute, după ce s-a simțit rău timp de mai multe zile. În urma testului, s-a confirmat faptul că artistul a fost infectat cu CoVid-19 și, cum era firesc, s-a internat de urgență la Spitalul „Matei Balș” din Capitală.

După o perioadă de tratament, sâmbătă au apărut o serie de informații noi despre artist, iar lucrurile nu păreau să arate chiar bine. Din informațiile date chiar în weekend, se pare că starea de sănătate a lui Marcel Pavel s-ar fi înrăutățit din momentul în care, a început tratamentul, așa cum a spus chiar el.

A trecut prin momente cumplite

Marcel Pavel a fost pus pe perfuzii și i-a fost pusă și masca de oxigen deoarece artistului îi era greu să respire singur. Mai mult decât atât, el acuza și dureri musculare, iar dubla pneumonie pe care o are i-a afectat și mai tare starea de sănătate.

„În ultimele zile am trecut prin momente cumplite şi de aceea este lesne de înţeles că nu am mai apărut aici pe reţelele sociale! (…) contactând o dublă pneumonie şi corelată cu acest nenorocit de CoVid-19, fiindu-mi aproape fatale! (…)

Acum mă simt ceva mai rău, pe mine mă afectează cel mai tare zona plămânilor. Saturația oxigenului este relativ mică. Ceea ce simt eu acum pe pielea mea, nu pot să spun decât că sunt de acord cu specialiștii care s-au ocupat de testarea mea”, a spus Marcel Pavel în momentul în care și-a revenit câteva ore mai târziu.

Marcel Pavel a fost scos de la aparate

După ore de chin, Marcel Pavel a fost scos de la aparate! „Sâmbătă s-a simțit destul de rău, și s-a speriat foarte tare, mai ales că durerile erau mari. Toată ziua a stat sub observație. Din fericire, duminică, situația s-a schimbat”, a dezvăluit un apropiat de-al cântărețului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *