Prima pagină » Local » Ce este terapia informațională? Conf. univ. dr. Lucian Eva: „Fiecare boală are un cod informațional” – VIDEO

Ce este terapia informațională? Conf. univ. dr. Lucian Eva: „Fiecare boală are un cod informațional” – VIDEO

12 dec. 2022, 12:03,
în Local

Conf. univ. dr. Lucian Eva, managerul Spitalului Clinic de Urgență „Prof. Dr. Nicolae Oblu” din Iași, a discutat în emisiunea BZI LIVE despre terapia informațională. La ce se referă și cum va ajuta medicina în următorii ani?

Terapia informațională se referă la tratament, ca fiind etapa finală în managementul unei boli. Întregul corp uman, atât fizic, cât și emoțional sau spiritual, este asemenea unui program de software de calculator, spun specialiștii. Și, fiindcă cele mai multe dezechilibre apar la nivel informațional, acestea duc la apariția a numeroase boli. Astfel, prin intermeniul acestui sistem nou este redus timpul necesar pentru a descoperi, în doar câteva secunde, cauza stării unui pacient. Aceasta poate fi generată de problemele legate de stilul de viață, de regimul alimentar, de problemele emoționale sau de comportament. Informațiile rezultate în urma folosirii terapiei informaționale furnizează o imagine completă asupra stării de sănătate a pacientului.

Ce este terapia informațională? Conf. univ. dr. Lucian Eva: „Dacă știi codul respectiv și îl introduci, practic readuci organismul la starea de normalitate, la starea de sănătate”

Potrivit medicului Lucian Eva, terapia informațională se află, deocamdată, la nivel teoretic. Acesta dezvăluie că fiecare boală prezintă un cod informațional și, dacă știm codul respectiv și îl introducem în sistem, putem avea posibilitatea să readucem organismul la starea de normalitate, la starea de sănătate.

„O altă direcție, care deocamdată este la nivel teoretic, este terapia informațională. Sunt anumite discuții în privința asta, că fiecare boală are un cod informațional. Dacă știi codul respectiv și îl introduci, practic readuci organismul la starea de normalitate, la starea de sănătate. E aceeași poveste ca în boala Alzheimer, în care se știe că neuronii mor, asta se vede, asta se descoperă, se găsesc produșii lor de degradare, dar nu se știe cauza. Neștiindu-se cauza, nu se știe nici tratamentul.”, a declarat conf. univ. dr. Lucian Eva, potrivit BZI LIVE.

Conf. univ. dr. Lucian Eva: „Până nu demult, așa era considerată toată terapia genetică sau toate celelalte, erau niște utopii, dar și-au dovedit până la urmă viabilitatea”

Deși pare incredibil, această terapie informațională poate deveni realitate. Medicul Lucian Eva a precizat că, până nu demult, așa era considerată toată terapia genetică sau toate celelalte erau niște utopii, dar și-au dovedit, în cele din urmă, viabilitatea.

„Practic, fiecare boală, considerăm noi, are un cod, datorită căreia apare. Dacă știi codul potrivit, îl introduci. Până nu demult, așa era considerată toată terapia genetică sau toate celelalte, erau niște utopii, dar și-au dovedit până la urmă viabilitatea. Pe de altă parte, acum câteva săptămâni am avut ocazia să, ca să vedeți la ce nivel se dezvoltă lucrurile din punct de vedere tehnologic, un microscop operator, dezvoltat de un grup de tineri din Germania, care este de fapt un braț robotizat, care are niște camere video, care se rotește după capul neurochirurgului. Practic, neurochirurgul are o pereche de ochelari, nu vede nimic în placă, vede doar ce-i transmit camerele în fața ochilor pe un ecran și, dacă chirurgul își rotește capul, brațul se va mișca cu acele camere video. L-am utilizat atât eu, cât și colegii mei, în sala de operație. Ca să vedeți la ce nivel s-a ajuns, calitatea imaginilor este deosebită, Necesită un pic de adaptare.”, a adăugat conf. univ. dr. Lucian Eva.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`