Ce animal este ușor de imitat. Cum să mimezi cele mai inteligente animale de pe pamânt
Atunci când ești la un party și participi la un joc bazat pe mimat este bine să știi ce animal este ușor de imitat. Există o mulțime de animale pe pământ care sunt inteligente ca și oamenii, iar în unele cazuri, chiar superioare nouă. Astfel, cu ușurință vei reuși să mimezi orice animal.
Având în vedere că animalele au atât de multe trăsături, cum ar fi capacitatea de a învăța lucruri noi, utilizarea instrumentelor și conștiința de sine, determinarea inteligenței unui animal poate fi o provocare. De asemenea, în cazul unor animale este o provocare să încerci să le imiți. Însă, există câteva animale care cu ușurință vei reuși să le prezinți în fața prietenilor tăi.
Ce animal este ușor de imitat. Cele mai inteligente animale
Primatele ocupă, desigur, prima linie a acestei parade de succes. Acestea pot fi foarte ușor de imitat de către oameni. În special, cimpanzeii și cimpanzeii pigmei. Cimpanzeii și bonobo pe lângă faptul că se aseamănă cu chipul uman, aceștia au un volum cerebral de 300-400 cc. Valoarea absolută a acestei cifre este destul de mare, iar cea relativă, în raport cu greutatea corporală, la fel.
Dintre păsări cel mai ușor sunt de imitat ciorile. Creierul ciorilor este destul de mic, dar are în medie 1,5 miliarde de neuroni. Acest lucru le face să fie primele animale capabile să obțină hrană care plutește în apa de pe fundul unui balon. Pentru a face acest lucru, ciorile au început să adune pietre și să le arunce în apă. Oamenii de știință au descoperit, de asemenea, că aceste păsări își pot plânge rudele moarte, pot fi conștiente de ele însele, pot înțelege ce se întâmplă în capul lor și pot distinge limbile umane.
Multe persoane preferă să imite porcii, deoarece aceste animale sunt extrem de ușor de prezentat. Mai mult decât atât, porcii sunt animale foarte emoționale. Ei pot experimenta bucurie, stres, frică, confuzie și multe altele. Fiecare porc are propria personalitate. De exemplu, poate fi foarte încăpățânat sau prietenos. Iar în sălbăticie, porcii formează grupuri cu o anumită ierarhie. De asemenea, le place noroiul doar pentru a se răcori, pentru a se feri de soare sau pentru a speria insectele.
Câinii, porumbeii și șobolanii. Prin ce se caracterizează aceste animale
Cu siguranță, când vine vorba de a imita un animal, toate persoanele se gândesc în primul rând la căței. Toți câinii au abilități diferite. Cu toate acestea, aceste animale pot fi considerate unele dintre cele mai inteligente. De exemplu, pot simți emoțiile oamenilor și pot ști când aceștia au nevoie de ajutor. Câinii sunt buni la a simți când o persoană este într-o dispoziție proastă, când cineva este o amenințare pentru stăpânul lor sau când stăpânul lor nu place pe cineva. De asemenea, câinii știu să distingă mirosurile și pot găsi drumul spre casă dacă se pierd.
Pe lângă ciori, dintre cele mai ușor de imitat sunt și porumbeii. Aceștia au fost folosiți cândva pentru a livra diverse scrisori în timpul războiului. Porumbeii pot călători pe distanțe mari, până la 1.600 km. Și uneori pot zbura cu viteze de până la 160 de kilometri pe oră. Experții cred că porumbeii au o busolă internă care le permite să se orienteze în spațiu. În zborul lor, aceste păsări țin cont și de poziția soarelui și a stelelor. Porumbeii ar putea fi capabili să simtă câmpul magnetic al Pământului.
Atunci când te gândești ce animal este ușor de imitat printre primele opțiuni care îți apar în minte este și broasca țestoasă de uscat. Însă, uneori mimarea acestui animal poate fi confundată cu alte animale patrupede. Astfel, poți încerca și variante mai grele de imitat precum șobolanii. Aceștia sunt considerați unii dintre cele mai inteligente animale de pe planetă, chiar dacă au creierul de dimensiuni reduse. Se știe că creierul șobolanului este similar în structură și funcție cu cel uman. Studiile arată că șobolanii sunt destul de ușor de învățat și că se pot sacrifica pentru binele comun. Într-un studiu științific, șobolanii au performanțe chiar mai bune decât oamenii. Ei sunt capabili să găsească portițe de scăpare pentru a rezolva probleme la care oamenii nici măcar nu se gândesc de obicei.