Ce a pățit această tânără, la exact 7 minute după ce a mâncat un sandwich de la Subway în Scoția

de: Cezar Bulgaru
10:07, 15 feb. 2023

Kiera Gleed, o tânără în vârstă de 24 de ani, din Midlothian, Scoția, susține că a avut parte de un șoc, după ce a mâncat un sandwich de la Subway. Kiera a simțit o „furnicătură” în gât, iar ce a urmat a fost șocant.

Situație tragică pentru o tânără din Scoția, care a ajuns de urgență la spital, după ce a mâncat un sandwich oarecare de la Subway. Tânăra a avut nevoie de îngrijiri medicale serioase, iar experiența va rămâne una memorabilă pentru ea.

Un sandwich de la Subway a băgat-o în spital

Tânăra susține că s-a simțit rău la 7 minute distanță după ce a mâncat un sandwich, iar ulterior a avut nevoie de spitalizare. Prima dată, Kiera a avut simțit o iritație la nivelul gâtului, apoi a avut parte de o reacție alergică în câteva minute, lăsând-o cu o erupție uriașă la nivelul antebrațului drept.

Mai exact, tânăra a făcut șoc anafilactic de la preparatul pe care îl consumase într-unul dintre cele mai renumite restaurante de tip fast-food din lume.

Se pare că tânăra are o intoleranță severă la lactate, grâu și nuci, și a spus că reacția a fost „una dintre cele mai grave” pe care le-a suferit vreodată, conform Edinurgh Live.

Mai mult decât atât, Kiera a susținut că a verificat ghidul de alergeni al companiei și a lăsat un mesaj, în aplicația de unde a făcut comanda respectivă, și a încercat să sune de mai multe ori pentru a se asigura că ingredientele care îi fac rău nu se regăsesc în comanda respectivă.

„Sunt foarte alergică la toate formele de lactate și lactoză, precum și la grâu, nuci și ovăz, printre altele. Sunt obișnuită să examinez în mod corespunzător ambalajul alimentelor, eu și familia mea. (…)

Am comandat un sandwich de la Subway, de la magazinul Biggar Road de lângă mine, doar ca o gustare rapidă înainte de muncă, s-a transformat în ceva rău”, a spus Kiera, pentru sursa citată.

Alexander Tominsky a mâncat, timp de 40 de zile, doar pui rotisați. Ce a urmat

Alexander Tominsky este un tânăr în vârstă de 31 de ani, din Statele Unite ale Americii, care a simțit, pe propria piele, cum este să „înfuleci”, timp de 40 de zile, doar pui făcuți la rotisor.

După ce a început să țină dieta bazată pe carne de pui, Alexander a început să simtă disconfort la nivelul abdomenului. Avea dureri de stomac, iar noaptea nu se putea odihni corespunzător. Odată cu trecerea zilelor, Alexander începea să își ridice semne de întrebare asupra sănătății sale.

Într-un interviu pentru The Guardian, Alexander a mărturisit:

„A fost interesant să vezi cum ceva care a fost, inițial, plăcut te-ar putea face să îl detești. Au fost momente în care m-am întrebat dacă nu, cumva, o iau razna!”.