Cancan ultimă oră

Ce a făcut Mario Fresh după ce a părăsit Asia Express – FOTO

Publicat: 15 dec. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Alexia Eram și Mario Fresh sunt din nou împreună. Asta după aproape două luni în care artistul a participat la probele celebrei emisiuni “Asia Express”. Revederea a fost cu multe emoții, bucurie și surprize. Cei doi și-au dăruit cadouri scumpe. În plus, “fiul adoptiv” al lui Alex Velea și-a făcut un tatuaj impresionant pe brațul drept.

Fiica Andreei Esca a făcut publică vestea. Pe filmare, frumoasa vedetă a spus în timp ce își ținea partenerul de viață de mână: “Am primit foarte multe mesaje de la voi. Că vă e dor de Alexia și de Mario…. Așa că, uitați-ne, suntem aici! Împreună!”. Cântărețul a reacționat afirmând bucuros: “Yey!!!”. Ea a făcut publice și două poze în care apare în brațele iubitului ei, Mario Fresh.

“Ginerele” Andreei Esca a mai bifat un lucru important pentru el, după ce a părăsit competiția de la “Asia Express”. Și-a făcut un tatuaj impresionant cu o haită cu cinci lupi și liderul lor. Într-o filmare făcută publică pe contul său de Instagram, artistul a dezvăluit: “Șase ore de acum încolo cu frățiorul Alin… Și începe, frate!”.

Adauga un comentariu