International

Caz fabulos! Arestat după ce s-a deghizat în mama sa, la şcoala de şoferi – FOTO

Publicat: 13 dec. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Un bărbat în vârstă de 43 de ani din Brazilia a fost capturat în timp ce era deghizat în mama lui în vârstă de 60 de ani. Acesta voia să o ajute să obțină permisul auto.

Femeia a picat de nenumărate ori examenul pentru școala de șoferi, iar fiul său a decis să dea o mână de ajutor.

Bărbatul s-a costumat cu haine de femeie pentru a putea da testul în locul mamei sale. Acesta a fost la un pas să-i păcălească pe organele legii. Însă forțele de ordine au decis să-i mai verifice actele de identitate. Aceștia începeau să bănuiască că ceva nu este în regulă.

„Nu mi-am dat seama că arată ciudat, pentru că avusesem mulți candidați înainte și nu mai eram atent. Chiar și aşa, după ce ne-am urcat în mașină, mi-am dat seama că este un bărbat costumat în femeie. El s-a chinuit foarte tare ca să fie cât mai feminin și natural cu putință”, a declarat unul dintre examinatori.

În ciuda întâmplării, făptașuș a primit aprecieri pe rețelele de socializare, gestul său fiind caracterizat ca unul nobil. La polul opus, au existat și persoane care i-au adus critici, menționând că dacă cineva a picat examenul auto de mai multe ori, poate reprezenta un pericol public în trafic.

Bărbatul a fost arestat și eliberat mai apoi pe cauțiune. Poliția a demarat o anchetă în acest caz.

Adauga un comentariu