Prima pagină » Local » Câți pelerini sunt în aceste momente la rând pentru a se ruga la moaștele Sfintei Parascheva din Iași – UPDATE
Câți pelerini sunt în aceste momente la rând pentru a se ruga la moaștele Sfintei Parascheva din Iași - UPDATE

Câți pelerini sunt în aceste momente la rând pentru a se ruga la moaștele Sfintei Parascheva din Iași – UPDATE

13 oct. 2024, 08:26, 2 ,
în Local

Anul acesta, sărbătoarea Sfintei Parascheva a adunat un număr impresionant de credincioși la Iași.

UPDATE ora 10: Până la ultima actualizare de date, aproximativ 48.000 de mii de pelerini așteaptă în culoar pentru a ajunge la racla cu Sfintele Moaște. 145.000 de persoane s-au închinat deja la racla Sfintei Cuvioase Parascheva.

Știre inițială: 

Aproximativ 38.000 de oameni au fost prezenți în zona unde a fost amenajat culoarul, iar peste 140.000 de pelerini au trecut pe la racla Sfintei Parascheva pentru a se închina și a-i cere ajutorul. Această afluență demonstrează devotamentul profund al românilor față de sfântă și tradițiile religioase.

 Mai multe persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale

Au fost necesare 355 intervenții medicale (brahicardie, tahicardie, HTA,epistaxis, cefalee, stare febrilă, infecție urinară, nevralgie, etilism acut, iritații, inflamații membre, ulcer, astm bronșic), din care 22 transportați la spital (stare lipotimică, HTA, etilism acut, fractură membru superior, criză comițială şi sindrom subocluziv, tăiere, sindrom dureros abdominal, epistaxis, vertij, crize de lumbago)

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`