Prima pagină » Cancan ultimă oră » Câte operații estetice are Raluca Turcan. Cum arăta ministrul Muncii înainte

Câte operații estetice are Raluca Turcan. Cum arăta ministrul Muncii înainte

27 aug. 2021, 11:01,
în Cancan ultimă oră

Raluca Turcan este una dintre cele mai cunoscute femei din politica românească. Celebrul ministrul al Muncii este apreciat pentru curajul său de a activa într-o lume a bărbaților, dar și pentru felul în care arată la 45 de ani. Totuși, a primit și multe critici de-a lungul timpului, pe motiv că ar fi trecut prin prea multe operații estetice.

Raluca Turcan, despre operațiile estetice
Raluca Turcan a intrat în politică în anul 2000. A fost cu adevărat o prezență uimitoare, care promitea multe și în care oamenii și-au pus încrederea. Ministrul Muncii arăta complet diferit pe atunci și a trecut printr-un proces de schimbări radicale, ușor de observat.

Dacă acum este bine îmbrăcată și afișează mereu un look perfect, pe atunci era o femeie simplă, care semăna mai mult cu o profesoară modestă și mult prea serioasă, deși avea doar 24 de ani. Obișnuia să poarte fuste comune, la care asorta de multe ori bentițe și nu era în pas cu moda, ca acum; nu punea mare preț pe ținutele sale și nici pe aspect, nu avea o coafură mereu și sprâncenele erau mult prea subțiri.

Între timp, Raluca Turcan a apelat la ajutorul medicului estetician și trăsăturile ei s-au schimbat. Specialiștii susțin că Raluca Turcan și-a făcut lifting de sprâncene cu fire de suspensie și și-a îndepărtat cearcănele. De altfel, și-ar fi făcut și conturul buzelor, iar șanțurile nazolabiale au dispărut datorită injecțiilor cu botox.

Întrebată, însă, dacă și-a făcut un implant mamar, răspunsul Ralucăi Turcan a lăsat de înțeles faptul că îi cam surâde ideea: „Aș vrea eu silicoane’.

Raluca Turcan a ajuns acum una dintre cele mai elegante femei din politica românească. Este foarte atentă la imaginea ei și se îmbracă de la cele mai cunoscute case de modă. A intrat de multe ori în vizorul presei pentru operațiile sale estetice și niciodată nu a negat că a apelat la specialiști pentru a arăta așa cum vrea.

Ce studii are Raluca Turcan
Raluca Turcan a absolvit în 1999 Academia de Studii Economice, Facultatea de Relații Economice Internaționale, cu o diplomă în economie și SNSPA București, având și un master în Comunicare și Relații Publice.

Conform CV-ului său, Raluca Turcan a susținut și un curs postuniversitar de perfecționare în domeniul securității și apărării naționale: Securitate și Bună Guvernare, din cadrul Universității Naționale de Apărare „Carol I”, la Colegiul Național de Apărare. Mai multe, ea spune că în perioada 1996 și 1999 a fost bursieră a Institutului Puşkin din Moscova, de unde ar fi obținut o „diplomă în rusă comercială”. A profitat de bursa primită de la Guvernul României pentru a se perfecționa.

„Eu am absolvit Facultatea de Relaţii Internaţionale a Academiei de Studii Economice din Bucureşti. După admiterea la această facultate, am primit o bursă din partea Guvernului României, din partea ţării mele. Am privit această bursă de câteva luni la Moscova ca pe o şansă de a acumula cunoştinţe”, spunea Turcan despre bursă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`