Cât costă un burger cu cartofi prăjiţi la restaurantul lui Dani Oţil! Nu, nu e o glumă!

de: BZI.ro
15:01, 12 oct. 2021

Cât costă un burger cu cartofi prăjiți la restaurantul matinalului Dani Oțil? Câți bani trebuie să scoată din buzunar cei care doresc să-i calce pragul restaurantului aflat într-o zonă exclusivistă a Capitalei.

Dani Oțil este patronul unui renumit restaurant din buricul Capitalei. Matinalul a intrat în lumea afacerilor încă din 2016, iar prosperitatea și-a făcut prezența încă din primele luni de la inaugurare, iar dacă stăm să ne gândim cât costă un burger cu cartofi prăjiți la restaurantul matinalului, nu este de mirare faptul că afacerea a devenit o sursă sigură de venit.

Locația se află în zona Cartierului Francez din București, iar meniul se rezumă la strictul necesar. Cu un număr mic de preparate, matinalul reușește să satisfacă orice poftă, de asemenea, un mare plus îl au și livrările la domiciliu.

”The Grill” este un proiect de suflet al matinalului Dani Oțil, iar în anul 2016 și-a văzut visul devenit realitate. Anii au trecut, iar restaurantul a câștigat un loc important în rândul gurmanzilor. Prețurile sunt decente având în vedere amplasare localului, dar și dacă ar fi să ne raportăm la alte restaurant de fițe din București. De exemplu, un burger cu cartofi prăjiți costă 48 de lei, iar cei care doresc un burger reinventat cu somon, vor scoate din buzunar 55 lei.

Cât costă un burger cu cartofi prăjiţi la restaurantul lui Dani Oţil

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au devenit părinți pentru prima dată. Matinalul de la ”Neața cu Răzvan și Dani” a devenit un bărbat complet. Este om de afaceri, dar și tătic. De când a devenit tătic pentru prima oară, viața lui Dani Oțil s-a schimbat radical. Prezentatorul TV este în culmea fericirii și și-a intrat foarte bine în noul rol.

Optimist desăvârșit, Dani Oțil a învățat să privească partea bună a lucrurilor indiferent cât de complicată este situația. Noul membru al familiei i-a schimbat viața, dar și vechile obiceiuri. Acum, matinalul a înțeles adevăratul sens al cuvântului ”responsabilitate”, iar asta pare să fi venit și cu mici avantaj. Dani Oțil a dezvăluit că de când a devenit tătic are cele mai bune ”scuze” atunci când nu are chef să participe la evenimente:

”Am cele mai tari scuze de când s-a născut bebelușul. Tocmai am anulat întâlnirea pentru un grătar. Nu te duci că ai copil, e foarte fain”, a spus Dani Oțil în cadrul emisiunii ”Neatza cu Răzvan și Dani”