Prima pagină » Local » Casa Auto vine cu o surpriză nouă pentru ieșeni în această vară. Cel de-al doilea showroom Mazda a fost deschis

Casa Auto vine cu o surpriză nouă pentru ieșeni în această vară. Cel de-al doilea showroom Mazda a fost deschis

21 iun. 2024, 14:34,
BZI.ro, în Local

Casa Auto vine cu o surpriză nouă pentru ieșeni în această vară. Cel de-al doilea showroom Mazda a fost deschis.

Casa Auto vă invită la deschiderea celui de-al doilea showroom Mazda, mai aproape de tine, în centrul orașului pe Calea Chișinăului 23, la CENTRO.

În cadrul evenimentului Open Doors, care se desfășoară între 19 și 22 iunie, Mazda Casa Auto își deschide porțile pentru a oferi clienților o experiență unică. Vizitatorii vor beneficia de oferte speciale, cu reduceri de până la 5.500 de Euro pentru modelele participante în promoție: CX-5, CX-60, CX-30, Mazda 2, Mazda 3 și MX-30.

În plus, fiecare Test Drive efectuat va fi răsplătit cu premii garantate și vouchere festive pentru achiziții. Pentru cei interesați să descopere dinamismul și confortul oferit de gama Mazda, este posibilă rezervarea unui Test Drive direct pe site-ul oficial al evenimentului: https://mallauto.testergrup.ro/evenimente/open-doors-mazda-centro.

„Suntem astăzi la locația Centro, pe Calea Chișinăului nr. 23, unde deschidem al doilea punct de vânzare și showroom Mazda din Iași. Casa Auto reprezintă Mazda cu locația cunoscută din șoseaua Păcurari, iar acum deschidem un nou showroom pentru clienții noștri, în oraș, mai aproape de ei. Aceste zile de deschidere sunt adresate clienților noștri, căci fără ei nu am fi aici și ne dorim, astfel, să sărbătorim împreună. Oferim tuturor vizitatorilor noștri, oferte preferențiale pregătite la toată gama de autoturisme Mazda”, au transmis reprezentanții Casa Auto.

Casa Auto Mazda își așteaptă clienții cu entuziasm pentru a le prezenta cele mai noi inovații și pentru a le oferi o experiență de neuitat la volanul mașinilor sale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *