Carne sub plapuma este mancarea favorita a barbatilor. Cu aceasta reteta veti gasi calea catre inima lor
Carne sub plapuma gatita la cuptor este nemaipomenit de buna. Inca de la inceput va spunem ca aceasta reteta va fi preferata barbatilor.
Diversificati meniul zilnic cu o reteta noua de carne la cuptor. Carnea este acoperita cu mai multe straturi de legume si cascaval. Asadar, va prezentam o reteta rapida, incredibil de gustoasa, foarte suculenta si apetisanta. Aceasta mancare este perfecta pentru pranz sau cina, are niste arome deosebite si este si satioasa.
Rasfatati-va familia cu o mancare extraordinara – carne sub plapuma!
Ingrediente:
– 1 kg de carne de porc
– 3 cepe
– 3 rosii
– 3 cartofi
– 3 linguri de maioneza
– 4 catei de usturoi
– 250 g de cascaval tare
– verdeata tocata marunt
– sare si piper negru macinat dupa gust
Cum se prepara reteta de carne sub plapuma:
1. Incepem cu pregatirea si dozarea ingredientelor. Apoi, taiati carnea felii mari si asezonati-o cu sare si piper. Totodata, radeti cartofii si cascavalul prin razatoarea mare, taiati ceapa inele, iar rosiile se taie semi-inele.
2. Luati o tava emailata mai inalta sau din sticla termorezistenta, o ungeti cu ulei, dupa care asezati ingredientele in straturi: Intai feliile de carne, apoi inelele de ceapa si deasupra cartofii rasi. Ungeti rosiile cu maioneza si asezati-le deasupra cartofilor. Dati apoi tava la cuptorul preincalzit la 200 de grade Celsius timp de 40 de minute.
3. Cand a trecut timpul, nu opriti cuptorul. Scoateti tava, presarati usturoiul pisat deasupra dupa care acoperiti totul cu cascaval ras din belsug. Mai puneti la cuptor inca 5 minute.
4. Inainte de servire presarati mancarea cu verdeata tocata. Pofta buna!