Prima pagină » Magazin » Calugarii budisti mananca ASTA zilnic. Traiesc 100 de ani – VIDEO

Calugarii budisti mananca ASTA zilnic. Traiesc 100 de ani – VIDEO

02 ian. 2015, 12:42,
Echipa BZI.ro în Magazin
Calugarii budisti mananca ASTA zilnic. Traiesc 100 de ani - VIDEO
a:3:{s:7:"site_id";i:1;s:6:"old_id";i:474599;s:8:"site_url";s:10:"www.bzi.ro";}
Calugarii budisti detin secretul vietii indelungate, asta datorita alimentelor pe care le consuma. Secretul lor consta in ceva foarte simplu si accesibil. Mai precis, calugarii budisti nu consuma radacina plantelor, prin urmare din meniu le lipsesc morcovii si cartofii. In schimb, budistii consuma partea superioara a plantelor, cereale si fructe. In anumite ramuri ale budismului sunt interzise si legumele sau condimentele cu aroma puternica, usturoiul si coriandrul, deoarece se considera ca excita in exces simturile.
Vezi si Nu o sa-ti vina sa crezi ce fac acesti calugari budisti – VIDEO
 
In unele temple budiste se respecta cu strictete stilul alimentar vegetarian. Alimentatia si stilul de viata al calugarilor au un rol foarte important in minimizarea efectelor daunatoare ale chimicalelor. De asemenea, budismul pune mare accent pe echilibru, cumpatarea aplicandu-se mai ales la masa. Astfel, daca ar fi sa urmati sfaturile calugarilor, va trebui sa va opriti din mancat nu atunci cand sunteti satuli, ci atunci cand muschii abdomenului incep sa se intinda. 
Vezi si Luna plina, sarbatorita de budisti – IMAGINI SUPERBE
 
Un alt secret al lor este apa. Consuma apa dimineata, imediat dupa ce se trezesc, fiind vorba despre apa fiarta. Aceasta este recomandata si la 20 de minute dupa orice masa, scopul fiind detoxificarea organismului si echilibrarea fluidelor din corp. Este interzis consumul de grau si de faina din acesta. Cerealele pot fi combinate cu legume proaspete, exceptand vinetele si rosiile. Ocazional se pot manca peste, lactate si fructe. Nu se accepta alimentele care au fost procesate, cele care au fost indulcite sau colorate artificial, drojdia, praful de copt, condimentele, sosurile, sarea si nici cele importate din alte zone climatice. Mancarea nu se prepara niciodata la microunde sau pe aparate electrice si sunt acceptate doar ceaiurile din plante si apa plata, arata evz.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`