Aspacardin scade tensiunea. Ce spun specialiștii despre acest medicament
Persoane care suferă de boli cardiovasculare iau aspacardin pentru a scade tensiunea. Bolile cardiovasculare sunt liderii în mortalitate în rândul persoanelor de vârstă matură și înaintată. Iar una dintre cele mai frecvente probleme este hipertensiunea arterială.
Tensiunea arterială este unul dintre indicatorii de bază ai sănătății, reflectând nu numai activitatea sistemului cardiovascular, ci și activitatea rinichilor, a organelor endocrine, a hematopoiezei și a sistemului nervos. Prin urmare, hipertensiunea arterială este un concept foarte general, reflectând o creștere episodică sau persistentă a presiunii. Prin urmare, pur și simplu nu există un tratament universal și unic pentru „presiune”. Nu puteți veni la farmacie și cere „dați-mi pastile pentru tensiunea arterială”, deoarece farmacistul vă va întreba imediat, ce fel de medicament ți-a prescris medicul, ce medicament specific aveți nevoie? Din această cauză tot mai multe persoane caută pastile alternative pentru a scăpa de acest disconfort. Printre cele mai populare pastile se numără aspacardin.
Aspacardin scade tensiunea. Când trebuie să administrezi aceste pastile
În consecință, este deja clar că nu există o metodă unică de tratare a hipertensiunii arteriale. Prin urmare, medicul selectează pastilele pentru hipertensiune arterială individual, dintr-o mare varietate de medicamente care se vând astăzi în farmacii, atât fără prescripție medicală, cât și strict pe bază de rețetă.
Multe dintre medicamentele care au fost folosite acum 30-50 de ani au ieșit deja din circulație, nu sunt incluse în protocoalele moderne de terapie din cauza riscului de apariție a efectelor secundare și a complicațiilor. Printre aceste pastile se regăsesc Clonidină sau Reserpină. O parte din medicamentele care reduc în mod activ presiunea sunt utilizate numai de medicii de urgență, ele sunt administrate intravenos sau intramuscular în crizele hipertensive. Însă pentru a scade tensiunea acasă poți administra aspacardin, însă doar ce contactați medicul de familie.
Hipertensiunea arterială este o boală cronică progresivă și tratamentul acesteia trebuie să fie continuu. Pentru a menține indicatorii în limite de siguranță, trebuie să alegeți cele mai bune pastile pentru hipertensiune arterială. Dar acest lucru ar trebui făcut numai după ce a fost pus un diagnostic precis și numai în colaborare cu un terapeut sau cardiolog.
Aspacardin se administrează pentru anumite tulburări de ritm cardiac și pentru prevenția tulburărilor de ritm cardiac care pot să apară după tratamentul cu unele medicamente numite glicozide tonicardiace.
Cele mai bune remedii pentru a scăpa de hipertensiune. Ce recomandă medicii cardiologi
Printre recomandările medicilor se numără și medicamentul „diltiazem”. Este un medicament pe bază de rețetă, disponibil sub formă de capsule și tablete, pentru persoanele cu probleme cardiace severe din cauza hipertensiunii arteriale.
Acest medicament este recomandat spre administrarea persoanelor care suferă de hipertensiune arterială, prevenirea crizelor de angină, prevenirea diferitelor tipuri de aritmii. Medicamentul este contraindicat la pacienții cu frecvență cardiacă scăzută, blocaj atrio-vetericular, atacuri de cord, probleme hepatice. Se poate administra cu beta-blocante foarte atent, pot exista efecte negative.
„Verapamil” este un medicament la fel de eficient precum este și aspacardin. Pastilele sau soluția pentru administrare intravenoasă, se referă la medicamentele eliberate pe bază de rețetă din grupul antagoniștilor de calciu. Acest medicament te va ajuta în tratamentul hipertensiunii arteriale, prevenirea atacurilor de angină, durere în zona inimii și prevenirea aritmiilor supraventriculare.
Contraindicațiile verapamil sunt mult mai multe decât pentru aspacardin remediul care scade tensiunea. Verapamil este destul de puternic. Astfel este important ca medicul să ia în considerare acest aspect atunci când decide cu privire la prescrierea medicamentului. Acest lucru trebuie să fie cunoscut pentru persoanele care au avut un atac de cord, au probleme cu rinichii, bloc cardiac și insuficiență ventriculară în partea stângă.