Antricot de vită la tigaie. Un adevărat răsfăț pentru cei de la masă
Dacă vrem să pregătim acasă un preparat culinar gustos și aromat, putem face un antricot de vită la tigaie. Acesta necesită mai mult timp de pregătire, dar rezultatul va fi peste măsura așteptărilor. Deliciosul antricot de vită la tigaie este ideal la mesele festive, dar și ori de câte ori vrem să ne bucurăm de savoarea unui preparat desăvârșit. Antricotul de vită la tigaie este un adevărat răsfăț pentru cei de la masă.
Antricot de vită la tigaie
Când vine vorba de preparatele culinare cu carne de vită, rețetele sunt diverse, rafinate și spectaculoase. Pe placul multora dintre noi este un antricot de vită maturat la tigaie. Acest deliciu culinar se face cu ingrediente alese cu grijă și cu un strop de îndemânare.
Antricotul de vită poate fi făcut la cuptor, pe grătar sau la tigaie, iar dacă ținem cont de câteva trucuri din rețeta marilor bucătari, succesul culinar va fi garantat. Gustosul antricot de vită gătit la tigaie este alegerea perfectă pentru orice masă și orice ocazie.
Pentru iubitorii de preparate culinare rafinate putem face și un escalop de pui cu ciuperci. Acest deliciu are o textură cremoasă, fină și un gust aparte. La fel de bine putem face niște cartofi cu carne tocată la cuptor. Pentru decor putem folosi frunze de pătrunjel proaspăt, frunze de varză tocate mărunt sau sfeclă roșie dată prin răzătoare.
Antricotul de vită la tigaie merge de minune cu un sos de roșii cu usturoi sau cu o salată de legume și verdețuri proaspete. Acest deliciu culinar merge de minune la zi de sărbătoare, dar și ori de câte ori vrem să îi cucerim pe cei dragi.
Cum să îi cucerești pe cei de la masă cu un preparat perfect
Pentru câteva porții de antricot de vită la tigaie avem nevoie de 3 bucăți de antricot, sare, piper, usturoi pudră, 4 căței de usturoi, 2 crenguțe de cimbru, 40 g de unt și 1 linguriță de ulei.
Se pregătește antricotul de vită. Se condimentează carnea cu sare, piper și pudră de usturoi. Se pune uleiul la încins într-o tigaie apoi se pune carnea în tigaie. Se întoarce carnea pe ambele părți apoi se adaugă peste bucățile de antricot untul, cimbrul verde tocat și usturoiul zdrobit.
Se mai întoarce carnea de câteva ori pe ambele părți pentru a se rumeni forte bine și a deveni fragedă apoi se așază pe platouri și se servește cu o garnitură de cartofi sau cu o salată de legume proaspete.
Antricotul de vită la tigaie este savuros, rafinat și se face după rețeta marilor bucătari. Dacă ținem cont de câteva trucuri culinare, la final vom obține un adevărat deliciu. Antricotul se poate face la cuptor, la tigaie sau la grătar, iar cu câteva condimente inedite și un strop de imaginație, vom reuși să pregătim o mâncare savuroasă. Când vine vorba de preparatele din carne de porc, de pasăre sau de vită, rețetele sunt diverse, inedite și pot fi adaptate după gust și preferințe. Cu doar câteva ingrediente alese cu grijă, vom obține un adevărat deliciu culinar.