Prima pagină » Cancan » Antonia a intervenit în scandalul dintre Alex Velea și Cătălin Măruță. Ce a spus cântăreață

Antonia a intervenit în scandalul dintre Alex Velea și Cătălin Măruță. Ce a spus cântăreață

28 iun. 2021, 12:43,
în Cancan

Antonia nu s-a mai putut abține și a intervenit în scandalul dintre Alex Velea și Cătălin Măruță. Cântăreața se declară extrem de dezamăgită de comportamentul pe care îl are prezentatorul tv. Artista a ținut să menționeze faptul că vedeta de la PRO TV este în stare să facă orice pentru audiență.

Cătălin Măruță a încercat oarecum să infirme că între el și Alex Velea ar fi existat un conflict puternic și a făcut o postare în care a dat de înțeles că are o prietenie de lungă durată cu acesta.

Antonia a intervenit în scandalul dintre Alex Velea și Cătălin Măruță

Antonia s-a arătat dezamăgită de modul în care soțul Andrei și-ar face audiență pe spatele lor și de faptul că acesta le menționează atât de des numele în emisiunea pe care o moderează, încât pare că a inițiat o campanie de denigrare la adresa cuplului:

„Există o diferență între abuz și dorința de a face audiență cu orice preț. Obsesia domnului Măruță (mare îmbârligător de fel) de a menționa numele meu și al lui Alex cu orice prilej se transformă treptat într-o campanie de denigrare a numelui nostru.

Este clar că el ne caută reacția, însă mai mult se face de râs”, a scris Antonia pe social media.

Ce replică i-a dat Alex Velea lui Cătălin Măruță

Alex Velea a ținut să le transmită urmăritorilor că ceea ce a scris Cătălin Măruță pe contul lui de Facebook nu este deloc adevărat, iar prietenia dintre ei nu mai există de foarte mult timp.

Cei doi nu sunt la primul conflict de aces gen, ci dimpotrivă, cântărețul a declarat că a mai trecut printr-o situație asemănătoare în anul 2012, când Cătălin a ajuns chiar să o contacteze pe mama lui Alex și să-i explice că aceste certuri sunt normale într-o „familie”:

„Mi se pare că în fiecare săptămână nu există emisiune în care să nu vorbească despre mine sau Antonia, dar într-un context nefavorabil nouă, un context nașpa, inclusiv momente în care le dă apă la moară ca să zică ceva nașpa.

Nu vreau să îl jignesc. Am zis că sunt prietenii mei, 100%, apoi am văzut că el poate să renunțe la prietenia asta a noastră foarte ușor când e să mă măscărească. Am mai avut problema asta, în 2012. Și l-am luat, l-am înjurat. A sunat-o și pe mama, același text, că suntem că o familie, că în familii mai sunt și certuri, a înduioșat-o pe mama, asta după ce mamei îi crescuse tensiunea.”, a povestit Alex Velea.

Cântărețul nu s-a certat cu Măruță nici atunci și nici acum, ci a spus doar ce l-a deranjat referitor la declarațiile făcute de prezentator și la modul în care acesta vorbește la adresa familiei lui, în timpul emisiunii:

„Ne-am împăcat, am fost la concerte, în turnee împreună. Nu faci așa, nu ai cum să mă măscărești tu pe mine cu acei copii pentru care eu am făcut tot. Eu nu m-am certat cu el, dar nu mai vreau să mai vorbesc cu el, să îl mai văd, să mai colaborez”, a mai spus Velea.

Alătură-te pe WHATSAPP canalului BZI, pentru a fi la curent cu cele mai noi știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
18 octombrie 2024
18 octombrie 2024