Prima pagină » Cancan ultimă oră » Andreea Bălan a luat o decizie radicală cu privire la George Burcea

Andreea Bălan a luat o decizie radicală cu privire la George Burcea

21 sept. 2020, 18:45,
în Cancan ultimă oră

Apariția lui George Burcea în emisiunea ”Ferma. Orășeni vs. Săteni” de la PRO TV a strâns în preajma relației sale cu Andreea Bălan un val de întrebări în ceea ce privește atitudinea artistei după divorț. După ce a recunoscut că principala sa înzestrare, actoria, îi este și blestem, dar și salvare în momentele grele, actorul a oferit telespectatorilor tot mai mult din valorile sale, lucru care a adus îndoială în jurul fostei neveste. Și când credeam că sfârșitul este aproape, măcar din punct de vedere juridic, căci divorțul lor este pe ultima sută de metri, un alt zvon a răscolit din nou situația.

Andreea Bălan, decizie în ceea ce-l privește pe fostul soț, George Burcea: nu mai vrea să vorbească deloc despre el

În februarie 2020, Andreea Bălan confirma toate zvonurile privind problemele din ultima perioadă dintre ea și George Burcea, anume separarea lor, divorțul, dar și faptul că soțul ei a fost prins la volan de către polițiști sub influența unor substanțe interzise. Cu sinceritate a vorbit acum și Burcea despre ele, în cadrul emisiunii de la PRO TV.

Despre episodul care l-a adus pe prima pagină a ziarelor a spus că, oricât de întâmplătoare ar fi unele lucruri, toate au făcut parte dintr-un plan, pus la punct din mers, afirmând și că soția sa a dezvăluit mai mult decât trebuie în presă.

Cu o oarecare resemnare, a vorbit și despre relația pe care o are cu fetițele lor, Clara și Ella, pe care a spus că le vizitează, poate sta cu ele chiar și câteva zile la rând, în casa Andreei, atunci când aceasta este plecată. În schimb, nu le poate lua la el, pentru moment, fiind împiedicat de fosta soție.

„Vrea să trăiască în liniște”

Din tot acest demers mediatic, pare că cei doi au vorbit pe rând. În timp ce unul dădea vești, altul tăcea și viceversa. Acum, din declarația unei surse apropiate artistei, se înțelege că doar tăcere va fi de partea Andreei, încercând astfel să elimine orice scânteie care ar putea recrea un uragan de replici în contradictoriu cu tatăl copiilor ei.

„Andreea Bălan s-a sfătuit cu apropiații ei și nu mai vrea să vorbească deloc despre George Burcea. Este dezamăgită de comportamentul lui, dar preferă să discute despre ce a făcut și face el în fața judecătorilor, la înfățișările pentru divorț pe care le va avea lunile viitoare, până la pronunțarea sentinței.

Știe că dacă îl bagă în seamă el va încerca și mai mult să îi terfelească imaginea cu jumătăți de adevăruri și cu victimizarea pe care o cface acum la televizor. Așa că, Andreea a decis să își vadă de viața ei, să se ocupe de fetițele pe care le are și să încerce să își trăiască, în liniște, povestea de dragoste cu Tiberiu Argint”, a spus o sursă WOWbiz.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`