Prima pagină » Cancan ultimă oră » Anamaria Prodan arată spectaculos la 50 de ani. Cum s-a fotografiat impresara

Anamaria Prodan arată spectaculos la 50 de ani. Cum s-a fotografiat impresara

15 dec. 2022, 22:20,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Pe 17 decembrie, Anamaria Prodan a împlinit 50 de ani, iar impresara a dorit să marcheze momentul în care a schimbat prefixul și a distribuit o imagine în care apare cu zâmbetul pe buze, semn că este gata de o nouă etapă în viața sa.

Anamaria Prodan este o persoană foarte activă în mediul online și își ține mereu fanii la curent cu tot ce face. Astfel, înainte de ziua sa de naștere, vedeta și-a încântat fanii cu o fotografie destul de spectaculoasă.

Cum s-a fotografiat Anamaria Prodan

Cu zâmbetul pe buze, impresara s-a afișat în mediul online într-o ținută neagră, mărturisind că își iubește comunitatea numeroasă care o urmărește pe Instagram.

„Și la 50 de ani vă iubesc mult mai mult”, a scris Anamaria Prodan, în dreptul postării.

La marele eveniment organizat de ziua sa, Anamaria Prodan a anunțat că sunt așteptați 300 de invitați, care o vor sărbători.

Impresara a povestit și cum o să fie petrecerea sa și spune că o să fie un spectacol de muzică românească.

„Va fi cu lăutari, păi, sunt româncă. Lăutari, muzică lăutărească, manele, de toate. Am zis că facem un spectacol adevărat de muzică românească. Eu cânt la toate petrecerile!”, a spus Anamaria Prodan, în cadrul podcastului „Tare de tot”, moderat de Viorel Grigoroiu.

Anamaria Prodan nu acceptă condiţiile divorţului de Laurenţiu Reghecampf

După ce s-a oficializat divorțul, impresara a anunțat că nu acceptă condițiile instanței. Cu toate acestea, Anamaria Prodan poate păstra numele de Reghecampf.

„Numele meu cu care am făcut istorie de-a lungul anilor este Prodan Reghecampf, în fiecare domeniu din viața mea. Atunci când voi considera că nu mai am nevoie de acest nume am să mi-l scot singură de pe pașaport. Nu trebuie să-mi dea nimeni accept pentru asta.

Ar trebui să-i fie jenă domnului Reghecampf pentru toată mizeria pe care a aruncat-o asupra acestei familii și acestui nume.

Este un capitol închis în vița mea, nu mă mai interesează nimici și nu mă interesează nici măcar să aud declarațiile sau aberațiile pe care le spune domnul Reghecampf!”, a declarat Anamaria Prodan pentru click.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *