Prima pagină » Cancan ultimă oră » Alina Marymar și tatăl ei, dialog savuros: „E mai frumos decât ginerele”. Tzancă Uraganu are motive serioase pentru care să fie mândru de viitorul socru

Alina Marymar și tatăl ei, dialog savuros: „E mai frumos decât ginerele”. Tzancă Uraganu are motive serioase pentru care să fie mândru de viitorul socru

31 aug. 2024, 12:00,
în Cancan ultimă oră

Alina Marymar se afișează rareori cu tatăl ei. Bărbatul a împlinit la începutul lunii ianuarie 50 de ani și arată impecabil. Mai în glumă, mai în serios, iubita lui Tzancă Uraganu spune că părintele ei arată mai bine decât manelistul.

Iubita lui Tzancă Uraganu postează rar imagini alături de părinții ei, dar de curând, s-a afișat alături de tatăl ei, care are o formă fizică de invidiat la 50 de ani.

Alina Marymar și tatăl ei, dialog savuros, în bucătărie

De curând, Alina Marymar s-a filmat în bucătărie, acolo unde l-a pus la treabă și pe tatăl ei. În timp ce ea pregătea legumele pentru ciorbă, l-a pus pe tatăl ei să facă jumări, chiar dacă nu mai mănâncă de o bună perioadă carne. De altfel, tatăl brunetei este pasionat și de sport.

Mai în glumă, mai în serios, Alina Marymar a spus că tatăl ei, la 50 de ani, arată mai bine decât Tzancă Uraganu.

„Bună, dragii mei, sunt și eu aici cu tatăl meu. Ce faci, tată, acolo? Mă ajuți? Să știți că tatăl meu este vegan, cred că ăsta este și secretul datorită căruia el arată așa. L-am pus să mă ajute să facă jumări pentru ginerele lui, tata e mai frumos decât el, iar eu mă pun să fac ciorbă, mă pun să toc legumele și pe tata l-am pus la carne, la treabă, la jumări”, a spus Alina Marymar, într-un videoclip postat pe Instagram.

Tatăl Alinei Marymar a renunțat la carne de trei ani

Chiar dacă a spus că își ajută fiica în bucătărie cu mare drag, inclusiv atunci când trebuie să se ocupe de carne, tatăl Alinei Marymar este vegan de aproape trei ani. De altfel, și-a încurajat fiica să nu glumească pe seama lui Tzancă Uraganu, căci poate manelistul se supără.

„Da, bineînțeles. Cu cea mai mare plăcere (n.r. o ajută în bucătărie), deși nu mai mănânc carne de aproape trei ani. Nu mai spune așa, că o să ai probleme (n.r. că arată mai bine decât Tzancă Uraganu”, a fost reacția tatălui brunetei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *