Prima pagină » National » Alertă în Capitală! Ameninţare cu o bombă într-un mall. Pirotehniştii SRI intervin în forţă – UPDATE/ VIDEO
Alertă în Capitală! Ameninţare cu o bombă într-un mall. Pirotehniştii SRI intervin în forţă - UPDATE/ VIDEO

Alertă în Capitală! Ameninţare cu o bombă într-un mall. Pirotehniştii SRI intervin în forţă – UPDATE/ VIDEO

20 feb. 2020, 13:05,
în National

UPDATE: Anunţul cu bombă de la mall-ul din zona Obor s-a dovedit a fi fals, după ce, în urma controlului pirotehnic, nu au fost găsite „elemente de interes”, conform reprezentanţilor Serviciului Român de Informaţii.

UPDATE: Traficul este îngreunat în zona Obor. În continuare forțele de ordine fac verificări pentru a stabili dacă alerta cu bombă se confirmă sau nu.

UPDATE: „Astăzi, în jurul orei 12:20, o persoană a anuțat prin apel 112 că a pus un dispozitiv explozibil într-un mall din Sectorul 2. La fața locului au sosit polițiștii care au procedat la evacuarea persoanelor prezente în locație și de asemenea au fost aplicate restricții rutiere în zonă. La adresa sunt prezente forțele Serviciului Român de Informații precum și Serviciului Pirotehnic din cadrul I.G.P.R.”, transmite Poliţia Capitalei.

Știre inițială

O persoană a anunţat joi, 20 februarie, prin apel la numărul unic de urgenţă 112, că la Mall Veranda din Sectorul 2 ar exista o bombă amplasată.

Poliţia şi echipa pirotehnică a SRI s-au deplasat de urgenţă la faţa locului. În momentul de fată se întreprind măsurile specifice în astfel de situaţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`