Prima pagină » Cancan ultimă oră » Adrian Alexandrov a cheltuit zeci de mii de euro, de când Elena Udrea se află după gratii! Care este ultima lui achiziție

Adrian Alexandrov a cheltuit zeci de mii de euro, de când Elena Udrea se află după gratii! Care este ultima lui achiziție

05 iun. 2022, 11:20,
în Cancan ultimă oră

Elena Udrea se află după gratii, în Bulgaria, condamnată fiind în dosarul ”Gala Bute” la șase ani de închisoare cu executare. Fostul ministru al Turismului a ajuns să fie în arestul autorităților bulgare, după ce ar fi încercat să părăsească țara, în ziua când și-a primit sentința.

Totodată, extrădarea blondei de la Cotroceni a fost amânată de mai multe ori și încă nu se știe când va ajunge Udrea în România, pentru a-și ispăși pedeapsa.

Cu toate acestea, cel care o susține cel mai mult pe Elena Udrea este partenerul ei de viață și, totodată, tatăl fetiței sale, Adrian Alexandrov, care o vizitează frecvent și face tot posibilul pentru a-i ridica moralul. Ei bine, însă, pentru a-și alina dorul de mama fiicei lui, bărbatul a făcut o achiziție care se ridică la zeci de mii de euro, chiar recent, în timp ce Udrea se află după gratii.

Adrian Alexandrov a plătit peste 60.000 de euro pentru o mașină

În timp ce Elena Udrea speră că lucrurile vor intra pe un făgaș normal și că i se va face dreptate, Adrian Alexandrov a făcut o achiziție care se ridică la zeci de mii de euro.

Mai precis, este vorba despre un bolid de lux, ultimul model, care costă între 60.000 și 65.000 de euro, sumă pe care partenerul de viață al fostului ministru al Turismului a plătit-o fără a sta pe gânduri.

Elena Udrea a plâns în sala de judecată

La ultima înfățișare pe care a avut-o, în fața instanței judecătorești, Elena Udrea nu s-a mai abținut și a izbucnit în plâns, cerându-le autorităților o măsură care i-ar permite măcar să-și vadă fiica.

De asemenea, fostul ministru al Turismului i-a asigurat pe magistrați că nu va părăsi țara, mai ales că în prezent, închisoarea în care se află este cel mai sigur loc pentru ea, însă tot ce își dorește e să-și vadă fiica.

„Vreau să îmi văd familia. Vă rog, în primul rând pentru copilul meu, să dispuneţi o măsură care să-mi permită să îmi văd copilul, să stau cu copilul meu. Nu există riscul să plec din Bulgaria, pentru că în momentul acesta este cel mai sigur loc pentru mine.

În arest la Blagoevgrad, unde sunt, personalul de acolo este extraordinar, dar 99,99% din timp sunt singura femeie din arest.”, a declarat Elena Udrea în fața instanței.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`