Adelina Pestrițu, ironizată subtil de Speak. Gestul făcut de artist la șase ani de la despărțire

10 aug. 2022, 10:12,
BZI.ro, în Radio

Speak a făcut recent un gest, la șase ani de la despărțirea de fosta iubită, iar fanii artistului au reacționat imediat. Cum a fost ironizată subtil Adelina Pestrițu de către fostul ei partener de viață?

Totul ar fi pornit de la seria de clipuri făcute de frumoasa brunetă, în care aceasta își învață urmăritorii din mediul online despre bunele maniere.

Adelina Pestrițu, ironizată de Speak

În momentul în care s-au despărțit, cei doi au refuzat să ofere prea multe detalii despre motivele care au stat în spatele acestei decizii. Ulterior, Speak a mai făcut publice informații despre relația lor, însă fără să o numească direct pe Adelina.

Acum cântărețul a făcut un gest care i-a dus imediat pe fani cu gândul la fosta lui iubită.

Adelina Pestrițu a dat lovitura în mediul online cu seria de clipuri despre bunele maniere lansată pe Tik Tok și pe Instagram. Multe persoane le consideră foarte utile, în timp ce alții s-au amuzat pe seama lor. Acum Speak a postat la rândul său un clip pe Tik Tok, în care le arată curioșilor, într-un mod cât se poate de ironic, cum să pună corect hârtia igienică în suport. Chiar dacă nu a folosit aceeași melodie precum Adelina Pestrițu, fanii au reacționat rapid în comentarii.

„Acesta este un pamflet și trebuie tratat ca atare. Mă rog, faza cu hârtia e adevărată’, a scris Speak în descrierea clipului său, conform Fanatik.

„Acel moment când faci mișto de fosta’, „Aici, simt că o imită pe fosta’, „Ți-e gândul la fosta’, „Toți ne-am dus cu gândul la Adelina’, A fost cu direcție’, sunt doar o parte dintre comentariile primite din partea urmăritorilor săi.

Ce a mai dezvăluit Speak în trecut despre fosta iubită

Atunci când a fost invitat în podcastul lui Mihai Morar de pe Youtube, cântărețul a recunoscut că a încercat să se schimbe pe sine atunci când era cu Adelina, dar și să o schimbe pe ea ca om. Apoi a realizat că acest lucru este imposibil, oricât de mult s-ar fi iubit reciproc.

„Am avut o perioadă în care am încercat să schimb un om. Mi-am dat seama că nu poți. Am încercat să evoluăm împreună și nu s-a putut. Cum te raportezi la oameni, cum te raportezi la viață, principiul fundamental de interacțiune, n-ai cum să le schimbi. Nu poți.

O singură dată am încercat să fiu altcineva. La început, când eram cu fata asta, în interviuri vorbeam fără accent, pentru că eu văzusem la televizor că nimeni nu vorbea cu accent’, a dezvăluit Speak.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *