Prima pagină » National » Accident rutier în județul Galați. O ambulanță aflată în misiune a fost implicată într-un incident în localitatea Vameș
Accident rutier în județul Galați. O ambulanță aflată în misiune a fost implicată într-un incident în localitatea Vameș

Accident rutier în județul Galați. O ambulanță aflată în misiune a fost implicată într-un incident în localitatea Vameș

31 aug. 2024, 11:40,
în National

Ieri, în jurul orei 17:50, pe DN 25, în localitatea Vameș din județul Galați, a avut loc un accident rutier în care au fost implicate o ambulanță și un autoturism, soldat cu rănirea a patru persoane.

În urma accidentului, traficul în zonă este restricționat, circulându-se dirijat pe un singur sens. Polițiștii de la Serviciul Rutier Galați se află la fața locului pentru a efectua cercetări și a stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a produs evenimentul.

Din primele verificări reiese că un autoturism condus de un bărbat pe DN 25, venind dinspre municipiul Tecuci, a intrat în coliziune cu o ambulanță care se afla în misiune, cu semnalele acustice și luminoase pornite, în timp ce aceasta efectua o depășire. Accidentul s-a produs în momentul în care autoturismul a efectuat un viraj la stânga.

În urma impactului, au fost rănite patru persoane: ambii șoferi, pasagerul din dreapta față al ambulanței, precum și o persoană transportată de ambulanță. Toate persoanele rănite au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

Polițiștii vor verifica documentele celor doi șoferi implicați în accident, îi vor testa pentru alcool și vor preleva mostre biologice de sânge pentru a stabili alcoolemia. În cazul în care rezultatele testelor vor fi negative, va fi deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *