Prima pagină » Local » Accident grav pe bulevardul Poitiers! Un autoturism a intrat în plin într-un scuter pentru persoane cu dizabilități. O persoană este inconștientă – EXCLUSIV, FOTO, VIDEO, UPDATE

Accident grav pe bulevardul Poitiers! Un autoturism a intrat în plin într-un scuter pentru persoane cu dizabilități. O persoană este inconștientă – EXCLUSIV, FOTO, VIDEO, UPDATE

31 aug. 2024, 12:38, 10 ,
în Local

În urmă cu puțin timp un accident mortal s-a produs la Iași. Din primele informații deținute de reporterii BZI Iași, accidentul s-a produs pe bulevardul Poitiers. Un autoturism a intrat din plin într-un scuter pentru persoane cu dizabilități. O persoană este inconștientă.

UPDATE: Victima este transportată la spital în stare foarte gravă.

Bărbatul de 66 de ani a fost transportat la UPU de la Spitalul „Sf. Spiridon” din Iași. Starea sa este extrem de gravă fiind în stop cardio-respirator, a suferir politraumă, iar medicii aplică manevrele de resuscitare. Victima are șanse minime de supraviețuire în urma impactului.

Șoferul a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind 0.

„La data de 31 august ac, in jurul orei 12.05, poliția a fost sesizată prin apel 112 despre faptul că în municipiul Iași a avut loc un accident rutier cu victime omenești.

Din cercetările efectuate a rezultat faptul că între o autoutilitară și un scuter electric a avut loc o coliziune.

În urma impactului, o persoană a fost transportată la spital pentru îngrijiri, respectiv un bărbat care se afla pe scuter.

Șoferul autoutilitarei a fost testat alcoolscopic, rezultând faptul că nu se afla sub influența alcoolului.

De asemenea, în urma verificărilor, s-a constatat faptul că acesta figureaza cu permisul de conducere suspendat.

În cauză se efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul, urmând a fi dispuse măsuri legale”, a transmis IPJ Iași.

La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de intervenție.

Traficul este îngreunat!

Revenim cu detalii !

Comentarii
  • Ce mai aiureala…

  • Pe unde sa circule persoanele cu dizabilități?Au trotuare?Nu au trotuare…debandada totala.Numai dezvoltatori,totul oe interes

  • Ionuț Gafencu

    Ori e accident mortal ori victima trăiește dar e inconstienta? 🤔 Piele de porc, încă nu e demis pentru buna organizare a poliției rutiere sau nu au șefii lui koaie..?

  • Atat timp cat circuli pe drumurile publice, trebuie sa cunosti si sa respecti regulile de circulatie, ca toti participantii la trafic. E logic. Nu conteaza ca esti pe scuter, troti, bicla sau maturoi de vrajitoare. Legea e una pentru toti, handicapati sau nu.
    Doar ca biciclistii si trotinetistii nu cunosc ori ignora regulile de circulatie. De aceea ii gasim pe interzis, de exemplu. Ori pe trecerea de pietoni. Astia considera ca acolo nu se aplica legea pentru ei, dar sar de fund in sus cand un sofer greseste. Hai sictir cu biclele, troti si scuterele voastre.

  • Aetati Le-ar

    Mortala este incompetența celor în funcții de administrație !

  • Mortala este incompetența celor în funcții de administrație !

  • Taliano vero

    Fără permis, dacă moare handi belește mâțu șoferul. Cușcă direct! De cauți la volan dacă ai permisul suspendat!? Așa îi trebuie!

  • Viața are Prioritate ,iar șoferilor le revine cea mai mare responsabilitate în trafic,viteza legală ,prevenție ,intuiție=evitarea tragediilor .Faptul ca circulă și cu permisul suspendat arată cat de “dure “ sunt legile în RO .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *