Prima pagină » National » Accident grav cu victime în Prahova. O cisternă goală și o mașină s-au ciocnit

Accident grav cu victime în Prahova. O cisternă goală și o mașină s-au ciocnit

07 mai 2024, 12:22,
BZI.ro, în National

Un accident deosebit de grav s-a petrecut astăzi în Prahova. O cisternă goală și o mașină s-au ciocnit iar în urma evenimentului rutier o persoană a decedat iar alta este grav rănită, inconștientă.

În autoturism se aflau doi pasageri

Echipajele de intervenție prahovene s-au deplasat astăzi în comuna Ariceştii Rahtivani, pe DJ 101 I, unde s-a produs un accident rutier.

”În evenimentul rutier au fost implicate o autocisternă (fără încărcătură) şi un autoturism în care se afla doi pasageri. Ocupanţii autoturismului sunt în stare de inconştienţă. Pasagerii din autoturism au fost extraşi şi preluaţi de către echipajele medicale. Din nefericire, pentru şofer a fost declarat decesul de către medicul aflat la faţa locului”, a transmis ISU Prahova.

Sursa citată a precizat că pasagerului i se executa manevre de resuscitare iar traficul în zona accidentului este îngreunat.

Victimele au fost declarate decedate

În urma ultimelor informații furnizate de către ISU Prahova și IPJ Prahova, victimele sunt un bărbat și o femeie și ambii au fost declarați decedați.

”Ambii ocupanţi ai autoturismului au fost declaraţi decedaţi. În autocisternă se aflau doi ocupanţi. Nu au suferit leziuni”, a transmis ISU Prahova.

La rândul lor, poliţiştii au precizat că victimele sunt un bărbat de 52 de ani şi o femeie care urmează să fie identificată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
13 iulie 2024
13 iulie 2024