Prima pagină » National » Accident feroviar în Vaslui! Un TIR a fost lovit de două trenuri! Există o persoană rănită – FOTO, VIDEO

Accident feroviar în Vaslui! Un TIR a fost lovit de două trenuri! Există o persoană rănită – FOTO, VIDEO

15 apr. 2021, 09:32,
în National

În urmă cu puţin timp în localitatea Roșiești din judeţul Vaslui s-a produs un accident feroviar. Concret, un TIR a fost lovit de două trenuri. În urma evenimentului rutier s-a semnalat rănirea uşoară a unei persoane. Vorbim despre o femeie care este conştientă şi care un traumatism cranio cerebral minor. Femeia era în tren în momentul impactului.

UPDATE: Prof, dr. Diana Cimpoeșu, medic coordonator UPU-SMURD Iași a explicat ce s-a întâmplat:

În această dimineață în localitatea Roșiești din județul Vaslui un TIR a fost lovit de un tren, iar la interval de 5 minute a venit alt tren din sens opus și a lovit același TIR. Nu au fost înregistrate victime, totuși o persoană din tren acuza durere la membrul superior însă a refuzat transportul la spital. Au fost trimise la fața locului echipajele de descarcerare și un echipaj de prim ajutor de la Vaslui. a conchis prof. dr. Diana Cimpoeșu, medic coordonator UPU-SMURD Iași.

” Un accident feroviar s-a produs în localitatea Roșiești din județul Vaslui. Un TIR a intrat într-un tren. În urma impactului a rezultat rănirea uşoară a unei femei care se afla în tren. Vorbim despre o femeie conştientă care are un traumatism cranio-cerebral minor. Femeia era în tren iar la fața locului a fost trimis un echipaj SAJ B2 ” au transmis autorităţile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *