Prima pagină » Local » A început campania de transferuri la Politehnica Iași. Clubul a adus un jucător brazilian de la FC Santos
A început campania de transferuri la Politehnica Iași. Clubul a adus un jucător brazilian de la FC Santos

A început campania de transferuri la Politehnica Iași. Clubul a adus un jucător brazilian de la FC Santos

10 iun. 2024, 02:00, 1 ,
Petronel Ștefan în Local

Poli Iași a finalizat primul transfer din această vară, astfel că un jucător brazilian a semnat cu formația din Copou. Tony da Silva a desemnat fotbaliștii care vor merge în cantonamentul de la Cheile Grădiștei

Fotbaliștii ieșeni au revenit la lot după trei săptămâni de vacanță, iar Tony a avut ocazia să îi vadă în acțiune în primele antrenamente. Mulți jucători importanți din sezonul trecut nu vor mai face parte din echipă în campionatul următor.

Poli Iași aduce un jucător brazilian

Primul transfer făcut de Poli Iași este Tailson Pinto Goncalves, în vârstă de 25 de ani. Acesta joacă pe postul de extremă, dar poate fi folosit și ca mijlocaș ofensiv sau atacant. Acesta a fost adus de la celebrul club brazilian FC Santos, care a dat mari jucători brazilieni de-a lungul anilor. Poli Iași a avut în ultimele sezoane mai multe experimente cu jucători brazilieni. Unul dintre pariuri a ieșit, fiind vorba de Luis Phelipe, care a ajuns la FCSB. Ultimul brazilian adus, Allanzinho, a plecat de la echipă după ce nu a reușit să convingă conducerea. Faptul că Tony vorbește portugheză reprezintă un avantaj.

„Este important să începem acest sezon cu o atmosferă frumoasă, cu zâmbetul pe buze. Cu toții știm că nu avem buget ca alte echipe, dar trebuie să luptăm cu inimă. Important este să facem o familie frumoasă dintre cei care suntem. Trebuie să strângem rândurile și să dăm dovadă că putem să ne luptăm cu ceilalți”, a spus Tony da Silva înainte de plecarea în cantonament.

Echipa convocată pentru cantonament

Din echipă au plecat deja Allanzinho, Kabran, Katanec, Martac, Saghiri, Bouhenna, Silviu Lung Jr., Sergiu Buș și Adel Bettaieb. Formația din Copou va pleca mâine în primul cantonament al verii, la Cheile Grădiștei. Tony da Silva a numit următorii jucători pentru cantonament. Totuși, campania de achiziții va continua în această perioadă. Toată lumea așteaptă să vadă jucătorii portughezi promiși de Tony, dar și portarul cu experiență anunțat de tehnicianul lusitan. Suporterii sunt nerăbdători să vadă cum va arăta formația de joc pentru sezonul următor de Superligă. Campionatul va începe la jumătatea lunii iulie 2024.

Portari: Ionuț Ailenei, Toma Niga, Matei Cuciureanu. Fundași: Florin Ilie, Dragoș Ungurenașu (revenit după împrumutul la Știința Miroslava), Alexandru Core (revenit după împrumutul la Ceahlăul Piatra Neamț), Rareș Ispas, Ștefan Ștefanovici. Julian Marchioni, Cătălin Itu, Mihai Bordeianu, Alin Roman, Carlos Jatoba, Luca Mihai, Diego Farcaș, Denis Ciobanu, Andres Camilo, Dan Condurache, Vlad Ilie. Atacanți: Tailson (FC Santos), Andrei Gheorghiță, Shayon Harrison.

Poli Iași a adus un jucător brazilian la club, însă campania de transferuri este doar la început.

Comentarii
  • Degeaba aducem jucători dacă atunci când încep să facă treabă bună îi vindem repede, așa cum a fost și Luis Phelipe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
27 septembrie 2024
27 septembrie 2024