Prima pagină » National » A anunțat familia despre intenția de sinucidere, dar nimeni nu l-a luat în serios. Cauza care l-a determinat să își pună capăt zilelor
A anunțat familia despre intenția de sinucidere, dar nimeni nu l-a luat în serios. Cauza care l-a determinat să își pună capăt zilelor

A anunțat familia despre intenția de sinucidere, dar nimeni nu l-a luat în serios. Cauza care l-a determinat să își pună capăt zilelor

31 aug. 2024, 21:40,
în National

Polițiștii din Râmnicu Vâlcea au descoperit, sâmbătă, cadavrul unui bărbat de 48 de ani din județul Alba, într-o prăpastie din comuna Malaia, după ce acesta amenințase că se va sinucide pe Transalpina.

Un bărbat dat dispărut în Alba a fost găsit mort într-o prăpastie, pe Transalpina – Foto IPJ Vâlcea

Intervenția a implicat poliția, salvamontiștii și jandarmii, care au găsit corpul și autoturismul victimei într-o zonă abruptă, la aproximativ 800 de metri de șoseaua principală. Poliția a deschis un dosar penal pentru „ucidere din culpă” și investighează circumstanțele tragediei.

Reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Vâlcea au declarat că vineri au fost informați de colegii lor din Alba despre intenția bărbatului și au demarat imediat căutările, alături de salvamontiști și jandarmi.

„La data de 30 august 2024, dispeceratul Inspectoratului de Poliție Județan Vâlcea a fost sesizat de către dispeceratul Inspectoratului de Poliție Județan Alba cu privire la faptul că un bărbat de 48 de ani, din localitatea Vintu de Jos, județul Alba, are intenția de a se sinucide, în zona Transalpina.

De îndată, polițiștii, jandarmii și salvamontiștii au efectuat verificări în zona indicată, iar in cursul zilei de 31 august 2024, trupul neînsuflețit, precum si autoturismul acestuia au fost identificate într-o prăpastie din localitatea Malaia.”, a transmis IPJ Vâlcea.

Mașina bărbatului care s-a sinucis pe Transalpina – Foto IPJ Vâlcea

Potrivit ziarelor locale, bărbatul din județul Alba ar fi hotărât să-și pună capăt zilelor după o ceartă cu soția. El și-a exprimat intenția într-un videoclip trimis prietenilor și familiei, înregistrat în timp ce conducea.

Șeful Salvamont Vâlcea, Mircea Lera, a informat că bărbatul a căzut cu mașina de la o înălțime de aproximativ 300 de metri. Trupul său a fost descoperit de echipele de intervenție sub căldarea Muntinului, într-o zonă stâncoasă și abruptă, situată la aproximativ 800 de metri de șoseaua Transalpina, potrivit Agerpres.

Salvamontiștii de la Baza Salvamont Rânca au intervenit cu două ambulanțe pentru a ajunge la locul accidentului, dar au constatat că victima era decedată de câteva ore și prezenta traume incompatibile cu viața. După cercetările efectuate de Poliție, salvamontiștii au recuperat trupul și l-au transportat pentru a fi preluat de Institutul de Medicină Legală, conform Dispeceratului Național Salvamont.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *