Prima pagină » Local » Doliu la Tribunalul Militar Iași. Un cunoscut judecător a murit
Doliu la Tribunalul Militar Iași. Un cunoscut judecător a murit

Doliu la Tribunalul Militar Iași. Un cunoscut judecător a murit

11 oct. 2024, 12:51,
în Local

Zi de doliu la Tribunalul Militar Iași. Condrea Dan, judecător, colonel magistrat (r.) și fost președinte al Tribunalului Militar Iași, a murit.

Slujba de înmormântare va avea loc duminică, 13 octombrie 2024, ora 12.00, la Biserica Cimitirului „Buna Vestire” din mun. Iași, jud. Iași.

„Cu adâncă tristețe, colectivul Tribunalului Militar Iași anunță trecerea la cele veșnice a domnului judecător Condrea Dan, colonel magistrat (r.) și fost președinte al Tribunalului Militar Iași.
Profund marcați de plecarea dintre noi a domnului judecător Condrea Dan, ne este greu să vorbim la trecut despre domnia sa, o persoană puternică, echilibrată, un profesionist al dreptului, un exemplu de omenie și care a prețuit întreaga viață cinstea, demnitatea, onoarea și corectitudinea. A absolvit Școala Militară „Nicolae Bălcescu” Sibiu în anul 1981 și Facultatea de Drept din cadrul Universității „Al. I. Cuza” Iași în anul 1988 și a urmat studii postuniversitare. Domnul judecător și-a exercitat profesia cu înaltă măiestrie pe întreaga perioadă a anilor 1991-2022 și a îndeplinit cu deosebită pricepere și dedicare funcții de conducere ale instanței, fiind președintele Tribunalului Militar Iași în perioada anilor 2008-2022 și vicepreședinte între anii 2003-2007. Eforturile susținute ale domnului președinte au fost încununate de reușita obținerii unui nou sediu pentru Tribunalul Militar Iași. Am cunoscut în persoana domniei sale un om calm și organizat, un model de profesionalism și de dedicare pentru justiția militară. Cu toții îl vom păstra mereu în sufletele noastre, sensibilizați fiind de blândețea și înțelepciunea dumnealui. Colectivul Tribunalului Militar Iași transmite condoleanțe familiei îndoliate. Slujba de înmormântare va avea loc duminică, 13 octombrie 2024, ora 12.00, la Biserica Cimitirului „Buna Vestire” din mun. Iași, jud. Iași. Să îi fie țărâna ușoară și Dumnezeu să-l odihnească în pace și lumină!”, au transmis reprezentanții Tribunalului Militar Iași.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`