Cristina Șișcanu face dezvăluiri despre mama lui Filip, fiul lui Mădălin Ionescu

08 apr. 2022, 20:01
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu s-au căsătorit acum 11 ani și împreună au o fetiță superbă, în vârstă de aproape cinci ani, pe nume Petra. Prezentatorul tv mai are încă doi copii din căsnicia anterioară cu Mihaela Coșerariu, pe Filip care va împlini 19 ani în decembrie și pe Ștefania, în vârstă de 25 de ani.

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de un deceniu. Fanii știu însă că celebrul jurnalist a mai fost căsătorit înainte cu Mihaela Coșerariu. Căsnicia nu a mai mers, iar Mădălin Ionescu a rămas singur cu doi copii.

Cristina Șișcanu, dezvăluiri despre mama lui Filip, fiul lui Mădălin Ionescu

Cristina Șișcanu a fost întrebată de foarte multe ori care este relația pe care o are cu Filip și Ștefania, copiii lui Mădălin Ionescu. Vedeta este foarte activă pe rețelele de socializare și mereu le-a răspuns fanilor în mod sincer. Cristina Șișcanu a primit întrebări despre fosta soție a lui Mădălin Ionescu din partea internauților, pe contul ei de Instagram.

Ștefania și Filip au ajuns la vârsta maturității acum, iar internauții au avut câteva curiozități cu privire la mama lor biologică.

„Filip nu stă deloc la mama lui?”, a fost întrebarea venită din partea unui internaut.

„Nu, nu stă”, i-a răspuns Cristina Șișcanu, scrie Wowbiz.ro.

Fanii au întrebat-o pe Cristina Șișcanu dacă mama lui Filip și a Ștefaniei se implică în viața acestora, iar soția lui Mădălin Ionescu nu a ezitat să răspundă.

„Mama Ștefaniei și a lui Filip se implică în viața lor?”, este o altă întrebare primită de soția lui Mădălin Ionescu.

„Nu, deloc”, a mai adăugat Cristina Șișcanu, conform sursei citate.

Motivul pentru care Mădălin Ionescu a divorțat de prima soție

După ce a divorțat de Mihaela Coșerariu, prezentatorul de televiziune a vorbit despre fosta lui căsnicie. Cei doi au divorțat după 14 ani de mariaj. Câteva dintre zvonurile de la acea vreme spuneau că motivul despărțirii lor ar fi fost chiar actuala soție, Cristina Șișcanu, însă acesta a negat.

„M-am îndrăgostit nebunește. Nu am anunțat public că divorțez”, a fost răspunsul jurnalistului.

Cristina Șișcanu îl susține necondiționat și îl iubește pe Mădălin Ionescu, iar Mădălin apreciază faptul că soția lui îi crește pe Filip și pe Ștefania.

„Cristina mi-a crescut copiii”, a transmis Mădălin Ionescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *