Rugăciune împotriva farmecelor. Rostește-o ori de câte ori te simți vulnerabil

Rugăciune împotriva farmecelor. Rostește-o ori de câte ori te simți vulnerabil

22 mart. 2021, 13:34
BZI.ro, în Stiri si curiozitati

În cazul în care crezi că cineva iți dorește răul și că ți-a făcut vrăji, rostește o rugăciune împotriva farmecelor pentru a scapă de vulnerabilitate. De multe ori persoanele asupra cărora s-au făcut farmece visează tot felul de lucruri urâte sau viața lor i-a o turnură urâtă.

Nu vă pierdeți credința în aceste situații și rugați-vă la Dumnezeu pentru a scapă de această problemă. Cu toate că tentația este mare, nu apelați la serviciile așa spuselor vrăjitoare. Riscați să fiți păcălit și în loc să scăpați de probleme o să dați peste altele mai mari.

Rugăciune împotriva farmecelor

În cazul în care ai farmece făcute trebuie să știi că aceste lucruri se vor observa și în casa în care locuiești. Buna starea o să dispară, iar toate lucrurile pe care încerci să le faci nu vor avea rezultatele așteptate. Preoții spun că în aceste situații, trebuiesc rostite anumite rugăciuni pentru alungarea răului din casă și împotriva blestemelor și a vrăjilor.

Pentru a scapă de farmece trebuie să urmezi niște pași simpli. Rostește aceasta rugăciune în fiecare sâmbătă dimineața, timp de 11 săptămâni la rând. În tot acest timp mergi la biserică, fă pomeni și stropește-ți casa și anexele cu agheasmă.

Iată ce rugăciune trebuie să spui împotriva farmecelor.

„Prea Sfântă Treime, care eşți în cer şi pe pământ şi le vezi pe toate, mă rog ție. Eu nu am tihnă și odihnă în casa mea. Pizmaşii mei s-au sculat cu multă răutate asupra casei mele.

Tu, Putere Dumnezeiască, să iei farmecele şi urâtul din casa noastră, din faţa soţului meu şi din darul nostru. Prea Sfântă Treime, ia vraja din casa noastră şi din sporul nostru. Curăță-ne sălaşul, curtea, grădina, plantele și animalele din casa și din curtea noastră. Și ajută-ne să ne găsim cu toți liniștea.

Doamne, izbăvește-ne

Doamne, Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, din multă iubire de oameni pentru mântuirea neamului omenesc Te-ai pogorât din cer şi ai binevoit a Te întrupa din Sfânta de Dumnezeu Născătoare Maria. Și ai pătimit răstignire pe cruce şi ai înviat a treia zi din morţi, spunându-ne a crede în Tine şi a păzi poruncile Tale.

Ca să dobândim viaţa de veci şi drept semn al credinţei ai dat putere adevăraţilor credincioşi a călca peste şerpi şi peste scorpii şi peste toată puterea diavolului vrăjmaş, fară a-i vătămă întru nimic pe ei, primeşte umila noastră rugăciune, căci, precum femeia păcătoasă şi vameşul, ne închinăm înaintea Ta. Și, mărturisindu-Te cu adevărat Fiul lui Dumnezeu, Te rugăm, vino degrabă în ajutorul nostru cu puterea şi de viaţă făcătoare Cruce.

Goneşte vraja şi urâtul din casa noastră şi din sporul meu, din tot locul meu şi al familiei mele. De aceea, ne rugăm Ţie din adâncul sufletului, ca să-i ierţi pe toţi, Doamne, pe cei ce au făcut rău, căci nu au ştiut ce fac. Și îndreaptă-i pe calea pocăinţei spre mântuirea sufletelor. Amin!”

Ori de cate ori simți că ai devenit vulnerabil, și suspectezi pe cineva că iți vrea răul, rostește o rugăciune împotriva farmecelor. Lucrurile se vor îndrepta încet, încet și o să îți capeți din nou încrederea în tine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *