29 sept. 2024, 21:00,
în Cancan ultimă oră

Sânziana Negru anunțatse în urmă cu câteva zile că s-a operat la ochi pentru a scăpa de ochelarii de vedere. Cu toatecă intervenția a fost una reușită, influencerița s-a infectat din cauza produselor de mak e-up utilizate recent. A trebuit să ajungă pe mâinile medicilor, iar acum este nevoită să ia un tratament.

Sânziana Negru, probleme după operația la ochi

Sânziana Negru s-a confruntat cu hipermetropie medie, motiv pentru care a apelat la o intervenție medicală pentru a scăpa de ochelarii de vedere. Deși operația a avut succes, din cauza burețeilor de machiaj folosiți s-a infectat zona ochilor și a trebuit să meargă la medic.

Influencerița a povestit că a făcut perfuzii la spital și s-a confruntat cu dureri mari. Nu a putut să își țină ochii deschiși câteva zile și avea senzația de corp străin în ochi, lucru foarte deranjant.

„Am lipsit nițel de aici ca am fost ocupată cu niște perfuzii și vizite constante la spital din cauza unei complicatii la ochi care a început duminica trecută. O durere cum nu pot sa va explic ce-am simțit saptamana asta. Și toate din cauza unui… burețel de makeup. Complet stupid. M-a mancat pe mine sa mă duc la nuntă, sâmbăta trecuta, cu fond de ten pe față, și cu anticearcan, pe care l-am întins cu un burețel care nu era nou si nici bine curățat, doar îl îmbibasem în apa. Ochii mei proaspăt operați s-au umflat atât de rău încât n-am mai putut tine ochii deschisi zile la rând. Senzația de cioburi de sticlă în ochi a fost zi si noapte, 3-4 zile, constant. Nu puteam sa dorm, nu puteam sa vad, lacrimam nonstop, durerea nu trecea cu nimic, efectiv un coșmar”, a povestit Sânziana Negru pe Instagram.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
28 septembrie 2024
28 septembrie 2024