4 motive bune pentru a manca sfecla rosie
Această legumă rădăcină, sfecla rosie, are virtuți energizante.
Tonica
Consumul unui pahar de suc de sfecla rosie înainte de a face mișcare dă un impuls. Secretul? Nitrații care cresc fluxul de sânge în organism, care aduc oxigen suplimentar și substanțe nutritive în mușchi, creier.
Imunitate specială
Făcut cu sfeclă mixtă, lapte vegetal și condimente, Pink Latte este noua băutură vedetă a Instagram. Bogata în antioxidanți, stimulează sistemul imunitar. În orice caz, smoothie-ul roz este un bun remediu pentru seara!
Detoxifiere hepatică
Datorită a două ingrediente active puternice: metionina care ajută organismul să se purifice de deșeurile sale și betanina (pigment roșu antioxidant) care ajută ficatul să metabolizeze acizii grași. Consumul său favorizează și digestia.
Creșterea sațietății
Dulce da, dar plina de calități, inclusiv o cantitate de fibre care se vor umfla în stomac și vă vor ajuta să ramaneti satui mai mult timp. Radeti-o într-o salată de legume crude, amestecati-o în supă cu cartofi și brânza de vaci pentru o satietate de durată.
Carte de identitate
43 kcalorii
Apă: 88,30%
Carbohidrați: 7,13 g
Fibră: 2,50g
Proteine: 1,44g