Zeci de scandalagii, amendați într-o singură zi pe străzile din Iași

Zeci de scandalagii, amendați într-o singură zi pe străzile din Iași

23 oct. 2019, 04:00
Vlad Alexa, în Economic Local

Pe parcursul unei singure zile au fost aplicate amenzi pe bandă rulantă scandalagiilor. În prima zi a săptămânii, polițiștii locali din cadrul Serviciilor de Ordine Publică, care și-au desfășurat activitatea de menținere a ordinii și liniștii publice în cartierele ieșene, au legitimat 123 de persoane. În această situație au aplicat 51 de amenzi cu o valoare de 14.315 lei. Dintre acestea, 21 de sancțiuni au fost aplicate pentru sancționarea faptelor de încălcare a ordinii și liniștii publice.
„Polițiștii locali din cadrul Serviciului 5 Poliție Locală au sancționat contravențional, conform Legii 61 din 1991 – pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, cu amendă în valoare de 500 lei, pe numitul D.A., domiciliat în municipiul Iași, care, fiind în stare vădită de ebrietate, tulbura fără drept, prin strigăte și larmă, liniștea locatarilor din zona străzii Bucium, împreună cu alți tineri”, au declarat reprezentanții Poliției Locale Iași.

Numeroși șoferi au încălcat legea pe străzile din oraș

În aceeași zi, echipele din cadrul Serviciului Siguranța Circulației care au desfășurat activități de fluidizare a traficului rutier și pietonal au legitimat un număr de 70 de persoane. Aceștia au aplicat 65 de sancțiuni contravenționale, cu o valoare de 7.505 de lei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *