Vreme închisă în aceste zile la Iași

Vreme închisă în aceste zile la Iași

09 dec. 2019, 04:00
Vlad Rotaru, în Local

Astăzi, 9 decembrie, ieșenii vor avea parte de o vreme închisă, cu temperaturi cuprinse între o minimă de minus 1 grad Celsius și o maximă de 7 grade Celsius. Cerul va fi parțial noros, vântul va sufla slab până la moderat, iar umiditatea aerului va fi ridicată. Șansele de precipitații vor fi însă destul de reduse. Mâine, 10 decembrie, la Iași se vor înregistra valori cuprinse între o minimă de 0 grade Celsius și o maximă de 6 grade Celsius. Cerul va fi acoperit, vântul va sufla slab până la moderat, iar șansele de precipitații vor rămâne în continuare la fel de reduse. Și spre seară, vântul va continua să sufle slab, în timp ce umiditatea aerului va rămâne ridicată. Miercuri, 11 decembrie, la Iași se vor înregistra valori cuprinse între o minimă de minus 3 grade Celsius și o maximă de 4 grade Celsius. Cerul va fi parțial noros, vântul va sufla slab până la moderat, în timp ce șansele de precipitații vor fi scăzute în continuare. Joi, 12 decembrie, la Iași se vor înregistra valori cuprinse între o minimă de 1 grad Celsius și o maximă de 4 grade Celsius. Cerul va fi parțial noros, vântul va sufla slab până la moderat, iar șansele de precipitații vor rămâne la fel de scăzute ca și în zilele precedente.

Final de săptămână cu șanse de ploi

Sfârșitul săptămânii va aduce o vreme instabilă. Vineri, 13 decembrie, ieșenii vor avea parte de temperaturi cuprinse între o minimă de 1 grad Celsius și o maximă de 4 grade Celsius. Vântul va sufla slab până la moderat, în timp ce șansele de precipitații vor fi ceva mai ridicate. Pot apărea precipitații și în timpul nopții.
Sâmbătă, 14 decembrie, la Iași se vor înregistra valori cuprinse între o minimă de 1 grad Celsius și o maximă de 7 grade Celsius. Cerul va fi parțial noros, vântul va sufla slab până la moderat, iar șansele de precipitații vor fi ceva mai scăzute față de zilele precedente.
Duminică, 15 decembrie, în Iași se vor înregistra valori cuprinse între o minimă de 2 grade Celsius și o maximă de 10 grade Celsius. Cerul va fi parțial noros, vântul va sufla slab până la moderat, iar șansele de precipitații vor fi destul de scăzute.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *