Cancan ultimă oră

Vasile Muraru, mărturisiri emoționante după moartea lui Mitică Popescu. Ce i-a spus actorul într-o conversație telefonică

Publicat: 05 ian. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Vasile Muraru mărturisiri emoționante după moartea lui Mitică Popescu. Ce i-a spus actorul într-o conversație telefonică
Vasile Muraru, mărturisiri emoționante după moartea lui Mitică Popescu

Printre cei care i-au adus un ultim omagiu lui Mitică Popescu s-a numărat și Vasile Muraru. Actorul a venit la Teatrul Mic din Capitală, acolo unde cei care l-au apreciat au putut să își ia rămas-bun de la Mitică Popescu.

Vasile Muraru a mărturisit că nu s-a așteptat vreodată să primească vestea morții lui Mitică Popescu. Actorul a spus că a vorbit cu acesta înainte să se interneze în spital și știa de problemele grave de sănătate cu care se confrunta.

Vasile Muraru, mărturisiri emoționante după moartea lui Mitică Popescu

Vasile Muraru a vorbit cu emoție și regret în glas despre moartea colegului său de breaslă. Actorul îl descrie pe Mitică Popescu fiind un om deschis, sociabil, care abia aștepta să fie pe scenă, în fața publicului.

„Am aflat că este internat la Urgență, după la Elias, dar speram, căci, de atâtea ori, a trecut pe lângă el ( n.r. boala) și a mers mai departe. Speram ca și de data asta. Nu mă așteptam să fie vestea asta…Vorbisem cu el cu o lună înainte de internare. Ăsta era felul lui de a fi ( n.r. era optimist, atunci când s-a internat). Un om optimist, cu o eleganță, un om deosebit, un om adevărat…”, a spus Vasile Muraru, la Antena Stars.

Mitică Popescu se confrunta de ceva timp cu problemele de sănătate

În plus, actorul a mai spus că Mitică Popescu se confrunta de ceva timp cu problemele de sănătate, pe care reușise să le rezolve de fiecare dată.

Regretatul actor nu își pierduse speranța nici pe patul de spital că se va vindeca, după cum îi povestise lui Vasile Muraru, într-o conversație telefonică purtată cu o lună înainte de a se interna.

„Niciodată (n.r. nu s-a plâns de problemele de sănătate). Nu îi stătea în caracter asemenea vorbe spuse. El era genul de om care să muncească, să vorbească cu toată lumea, să socializeze, un om în adevăratul sens al cuvântului. Dumnezeu să îl ierte și să îi înalțe sufletul…”, a mai spus actorul.

Adauga un comentariu