Sport

Urmează meciuri amicale. Răzvan Burleanu, detalii despre reluarea Ligii I: „Pe 13 iunie începem competiția”

Publicat: 23 mai 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Urmează meciuri amicale. Răzvan Burleanu detalii despre reluarea Ligii I Pe 13 iunie începem competiția

Răzvan Burleanu a anunțat, în cadrul unei videoconferințe, la care au participat și Mihai Covaliu, președintele COSR, și Ionuț Stroe, ministrul Tineretului și Sportului, că echipele din prima ligă de fotbal vor începe, cel mai probabil, antrenamentele colective de la 1 iunie.

Forurile conducătoare ale fotbalului românesc preiau modelul aplicat în Germania și pregătesc reluarea principalei competiții, Liga I.
Răzvan Burleanu a anunțat, în cadrul unei videoconferințe, la care au participat și Mihai Covaliu, președintele COSR, și Ionuț Stroe, ministrul Tineretului și Sportului, că echipele din prima ligă de fotbal vor începe, cel mai probabil, antrenamentele colective de la 1 iunie. După primele ședințe de pregătire normale, pentru cluburi vor urma aproape două săptămâni de jocuri amicale, în timp ce reluarea oficială a Ligii 1 este programată la 13 iunie.

Răzvan Burleanu, detalii despre reluarea Ligii 1

„În momentul de față suntem sub incidența unui protocol medical din data de 15 mai. Cluburile profesioniste din România, și mă refer la cele din Liga I și o parte din Liga a II-a, sunt deja în cantonamente și respectă acest protocol medical, astfel încât vrem să demonstrăm că putem să ne ținem de acest plan, așteptând permisiunea ca de la 1 iunie să putem să intrăm în antrenamente colective.
Apoi urmează meciuri amicale, o altă etapă, ca apoi, în 13 iunie, să putem să începem competiția, fără spectatori, bineînțeles, în primă fază”, a declarat Răzvan Burleanu, conform Agerpres.
Președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu  a anunțat, de asemenea, că disputarea meciurilor fără spectatori în tribune este o măsură care se impune, din cauza condițiilor actuale, dar speră ca această restricție să fie ridicată în cel mai scurt timp posibil

„Pentru noi, meciurile fără spectatori reprezintă o stare de urgență. Ceea ce înseamnă că este o soluție doar pe termen scurt și nicidecum o soluție viabilă pentru viitorul fotbalului”, a mai spus Răzvan Burleanu

Adauga un comentariu