Prima pagină » BZI LIVE » LIVE VIDEO – Sfinții 40 de mucenici din Sevastia. Despre importanta sărbătoare vorbește la BZI LIVE părintele Calistrat Chifan de la Mănăstirea Vlădiceni din Iași – FOTO

LIVE VIDEO – Sfinții 40 de mucenici din Sevastia. Despre importanta sărbătoare vorbește la BZI LIVE părintele Calistrat Chifan de la Mănăstirea Vlădiceni din Iași – FOTO

08 mart. 2023, 16:14,
în BZI LIVE

Joi, 09 martie 2023, începând cu ora 12:30, are loc o nouă ediție BZI LIVE alături de părintele Calistrat Chifan de la Mănăstirea Vlădiceni din Iași.
Invitatul permanent al Roxanei Caraiman va vorbi despre sărbătoarea ce are loc chiar în data de 9 martie, Sfinții 40 de Mucenici din Sevastia.
Această sărbătoare este una dintre cele mai importante la începutul primăverii, fiind plină de tradiții și obiceiuri în întreaga țară.

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi. Emisiunile BZI LIVE au un real succes, fiecare producție media strângând zeci de mii de vizualizări.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`