Local

Sfaturile părintelui Calistrat Chifan pentru femeile care nu pot rămâne însărcinate: „Să ia legătura cu un medic bun și să urmărească trei lucruri” – VIDEO

Publicat: 09 feb. 2023
_____ Vizualizări 1 Comentariu
Sfaturile părintelui Calistrat Chifan pentru femeile care nu pot rămâne însărcinate Să ia legătura cu un medic bun și să urmărească trei lucruri - VIDEO
Atunci când nu pot face copii, femeile trebuie să țină cont de trei lucruri: problema trombofiliei, problema dozei de progesteron și elasticitatea uterină.

Părintele Calistrat Chifan a oferit, în emisiunea BZI LIVE, câteva sfaturi prețioase pentru femeile care nu pot rămâne însărcinate sau care pierd sarcina în mod repetat. Iată ce trebuie să faci, dacă te afli în această situație.

Sunt multe femei care nu pot rămâne însărcinate, dar și mai multe care reușesc, dar pierd sarcina în scurt timp. Pentru acestea, părintele Calistrat, duhovnic la Mănăstirea Vlădiceni, din județul Iași, are o serie de sfaturi care, odată puse în aplicare, aduc rezultate remarcabile. Însă, pentru ca lucrurile să funcționeze, este nevoie și de Dumnezeu: „Noi nu putem să ne jucăm cu legile lui Dumnezeu. Dumenzeu face ce știe El fără să întrebe de nimeni. Te avertizează dacă meriți și ești sănătos și trebuie să rămâi sănătos, te avertizează dacă meriți să fii avertizat sau cel puțin dă semne, pe care dacă tu ești duhovnicesc, trebuie să le înțelegi.”, a dezvăluit îndrăgitul duhovnic.

Sfaturile părintelui Calistrat Chifan pentru femeile care nu pot rămâne însărcinate

Atunci când nu pot da naștere unor copii, femeile trebuie să țină cont de trei lucruri: problema trombofiliei, problema dozei de progesteron și elasticitatea uterină. Potrivit părintelui Calistrat, sunt sarcini în care, deși ajutate de tratament, nidația nu are loc, deoarece uterul nu este elastic. Astfel, oul fecundat nu are cum să se dezvolte și se dezlipește de pe peretele uterin și sarcina se oprește. Însă, cu ajutorul unui tratament, lucrurile merg foarte bine.

„Să ia legătura cu un medic bun și să urmărească trei lucruri: cum stă cu problema trombofiliei, cum stă cu problema dozei de progesteron și cu elasticitatea uterină. Sunt sarcini unde când sarcina este un pic dorită și așteptată și ajutată cu tratament și n-a fost să fie din prima în mod natural, obișnuit sau vârsta e un pic înaintată, uterul nu este elastic și nidația, neavând unde să se dezvolte, se dezlipește de pe peretele uterin când nu permite. Și se face tratament pentru elasticitatea uterului și lucrurile merg foarte bine.”, a declarat părintele Calistrat Chifan, în cadrul emisiunii BZI LIVE.

Părintele Calistrat Chifan: „I-a făcut tot ce-i trebuie, tratamente, verificări și s-a născut perfect și este în toată regula”

Părintele Calistrat a povestit că a cunoscut o femeie, care a pierdut șase sarcini una după alta. Astfel, a sfătuit-o să meargă la un medic priceput, care i-a recomandat un tratament adecvat, iar femeia a născut un copil perfect sănătos.

„Am cunoscut femeie din neștiință, de la țară, care mi-a povestit cum a pierdut șase sarcini una după alta și i-am spus: „De ce nu ai luat nicio măsură?” – „Nu m-am priceput părinte, n-am ridicat, n-am muncit, am fost atentă la ce-am mâncat și la două-trei luni numai se întrerupea sarcina.” Și am dat-o pe mâna unei doctorițe foarte bune, era vasluiancă doamna, din zonă și am trimis-o la doamna doctor Apăvăloaiei, o femeie distinsă și de mult bun simț și evlavioasă și i-a scos cel de-al șaptelea copil viu. Este o fetiță care acum e mărișoară și i-a avut grijă. I-a făcut tot ce-i trebuie, tratamente, verificări și s-a născut perfect și este în toată regula.”, adăugat părintele Calistrat Chifan, duhovnic la Mănăstirea Vlădiceni, din județul Iași.

Comentarii
Adauga un comentariu