Cancan ultimă oră

Selly, achiziție de sute de mii de euro! Bolidul pe care și l-a cumpărat influencerul: “În sfârșit” – FOTO

Publicat: 27 apr. 2024
_____ Vizualizări 3 Comentarii
Selly achiziție de sute de mii de euro Bolidul pe care și l-a cumpărat influencerul În sfârșit - FOTO
Selly este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați influenceri din România și a reușit să își creeze o carieră de succes

Selly a făcut o achiziție importantă și a adăugat un nou bolid la colecția sa. Influencerul le-a arătat fanilor pe rețelele de socializare noul autovehicul pe care l-a cumpărat și este foarte mândru! Prețul se ridică la câteva sute de mii de euro.

Selly este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați influenceri din România și a reușit să își creeze o carieră de succes. La colecția sa de mașini s-a mai adăugat un bolid de lux pe care l-a prezentat fanilor, pe rețelele de socializare.

Ce bolid și-a achiziționat Selly

Selly a făcut o achiziție de care se mândrește, în special pe rețelele de socializare. Influencerul este un pasionat al cailor putere, motiv pentru și-a cumpărat încă un bolid de lux. Atinge o viteză impresionantă în doar câteva secunde, dar și prețul este unul pe măsură.

Acesta a cumpărat un autoturism Maybach, iar prețul se ridică la 300.000 de euro, o sumă impresionantă la care nu multe persoane pot să aspire. Pe rețelele de socializare a publicat și o fotografie cu noua achiziție.

„În sfârșit a venit! Noua mașină”, a scris Selly pe rețelele de socializare.

Ce spune Selly despre noul film

Selly a lansat un film și este foarte încântat pentru cele publicația sa. Influencerul a mărturisit că a cheltuit în jur de un milion de euro pentru producerea sa, fiind implicați mai multe vedete din România.

A făcut mai multe mărturisiri cu privire la genul său, astfel că va fi prima comodie horror în România.

„Sunt super încântat cu filmul. Abia aștept să intre toată lumea în săli, să le arăt ce le-am pregătit în ultimele patru luni de zile. Este un film cu mulți influenceri, în total sunt vreo 15 milioane de followeri dacă aduni toți followerii oamenilor din film. Este prima comedie horror din România. Ne-am pregătit foarte bine, pe scenariu am implicat foarte mulți actori, scenariul să fie cat mai natural, rolurile lor, având în vedere că mulți nu au pregătire anterioară actoricească solidă, nu au școală de actorie. Credem că mai ales pentru fanii Buzz House, filmul o să rupă și o să le placă mult.”, a spus Selly.

Comentarii
Adauga un comentariu