Prima pagină » Actualitate » Scandal sexual cu un stareț și șase preoți
Scandal sexual cu un stareț și șase preoți

Scandal sexual cu un stareț și șase preoți

03 nov. 2019, 13:30,
BZI.ro, în Actualitate

Scandal sexual în Biserica Ortodoxă Română! Un stareț a fost dat în vileag de un tânăr homosexual. Acesta a prezentat presei discuțiile cu preotul. În plus, alți șase preoți ar fi și ei implicați. Fanteziile sexuale ale părintelui arhimandrit Justinian Tibil, starețul Mănăstirii Adormirea Maicii Domnului – Teiuș, au fost deconspirate. Asta spre disperarea mai marilor fețe bisericești din Episcopia Caransebeșului.

Arhimandritul Justinian Tibil a fost prins în discuții cu un homosexual în care își declară afecțiunea pentru un „bărbat drăguț”. Preotul vorbește despre „o trezire pentru un număr la miezul nopții”. Asta mai ales după „un pahar de vin turbat”. Suficient „să facă minuni” mai ceva ca Dumnezeu. Și tot în chiliile Mănăstirii Teiuș, o cafea îndulcită cu „lapte de bărbat”. Asta chiar înainte de slujba de dimineață, este ceva „waaaaaaw”! Toate acestea sunt dezvăluite și probate cu înscrisuri de un homosexual declarat. Bărbatul i-ar fi picat cu tronc starețului Justinian Tibil.

Reprezentanții Episcopiei Caransebeșului n-au fost deloc suprinși când au aflat de preocupările din miez de noapte ale părintelui. Au încercat imediat să ascundă totul, să ferească ochii enoriașilor de „minunile” părintelui Justinian.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *