Prima pagină » Titlurile zilei » Reglare de conturi în stil mafiot într-o zonă exclusivistă din Iași! Trei indivizi mascați au intrat în casa deținută de șeful traficanților de țigarete din Nicolina. „Rocco” Anghel a fost „tocat” cu bâtele și abandonat într-o baltă de sânge (EXCLUSIV)

Reglare de conturi în stil mafiot într-o zonă exclusivistă din Iași! Trei indivizi mascați au intrat în casa deținută de șeful traficanților de țigarete din Nicolina. „Rocco” Anghel a fost „tocat” cu bâtele și abandonat într-o baltă de sânge (EXCLUSIV)

15 iul. 2021, 02:00,
Sorin Pavelescu, în Titlurile zilei

Incident extrem de grav petrecut la Iași. În noaptea de marți spre miercuri, o familie din Iași s-a trezit cu trei indivizi mascați cu cagule și înarmați până în dinți. Proprietatea ce se află într-o zonă extrem de bună a Iașului a fost construită departe de ochii curioșilor, iar „mascații” au făcut tot ce le-a trecut prin cap fără să stea cu grija că ar putea fi prinși. Polițiștii sunt în alertă și încearcă să-i găsească pe cei care au comis fapta

Noapte de foc la Iași. Casa deținută de un fost traficant de țigarete a fost luată cu asalt de trei indivizi mascați cu cagule. Astfel, în noaptea de marți spre miercuri, liniștea cartierului Bucium a fost spartă. Alarma a fost dată de doi soți care s-au trezit cu trei mascați înarmați în casă. Cei trei s-au apucat de răscolit în locuință și au început să-i lovească pe soți. Cel mai grav lovit a fost bărbatul, un individ pe nume Valeriu Anghel, zis „Rocco”. Cei trei l-au lovit cu bâtele la picioare, provocându-i o fractură deschisă.

Povestea se complică. Ceea ce părea o banală tâlhărie ar putea fi de fapt o reglare de conturi, având în vedere ocupația lui Valeriu A., bărbatul care a fost anchetat în trecut pentru trafic de țigarete. Trebuie precizat că proprietatea se află la 500-700 de metri de drumul principal, adică de Fundac Dimitrie Anghel. Nedelimitată cu gard, proprietatea în care se afla Valeriu A. pare să fie mai degrabă un loc ascuns de ochii curioșilor, un loc unde s-ar putea petrece lucruri dubioase.

A fost abandonat într-o baltă de sânge

Cert este că imediat după ce indivizii au plecat din casa respectivă, au fost alertate autoritățile. Mai multe echipaje de poliție și de prim-ajutor au ajuns la fața locului. Valeriu A. a fost preluat și dus de urgență la Unitatea de Primiri Urgențe (UPU) din cadrul Spitalului „Sfântul Spiridon”.

„Un pacient în vârstă de 60 de ani a ajuns în cursul nopții de marți, 13 iulie 2021, în unitatea de primiri urgențe a Spitalului «Sfântul Spiridon» cu o fractură deschisă la gambă. Se pare că bărbatul împreună cu soția sa au fost victimele unui jaf. Cei doi au fost loviți cu o bâtă. Doar bărbatul a necesitat internare, iar soția acestuia nu. Pacientul se află în secția de ortopedie a spitalului, este stabil hemodinamic și va rămâne sub supravegherea medicilor”, au precizat reprezentanții Spitalului Clinic Județean de Urgență „Sfântul Spiridon” din Iași.

Mai mulți polițiști au făcut echipă pentru a lucra la caz

Ieri, polițiștii de la mai multe secții și servicii au făcut echipă pentru a ajunge la cei care au intrat peste familia din Bucium.

„Seara trecută, în jurul orei 23:00, polițiștii ieșeni au fost sesizați despre faptul că din locuința unei familii a fost sustrasă o sumă de bani. A fost constituită o echipă complexă formată din polițiști de la Serviciul de Investigații Criminale, Secția 5 Poliție și Biroului de Investigații Criminale Iași care efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie în vederea identificării autorilor și tragerii acestora la răspundere penală”, au precizat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Iași.

Trebuie precizat faptul că, din casa soților, cei trei tâlhari au plecat cu aproximativ 3.000 de lei. De asemenea, trebuie de menționat că de numele lui Valeriu Anghel, zis „Rocco”, s-au legat mai multe povești. Bărbatul, fost boxer în tinerețe, a fost condamnat recent de judecătorii din cadrul Curții de Apel Iași la 2 ani și 4 luni de închisoare, cu suspendare, pentru contrabandă în formă continuată. Acum, rămâne ca polițiștii să stabilească ce s-a întâmplat și, mai ales, să-i găsească pe cei trei tâlhari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *