Actualitate

Președintele interimar APP România, Liviu Marian Pop la BZI LIVE: „Domnul Rareş Bogdan este un mincinos de serviciu la PNL”

Publicat: 14 mart. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Președintele interimar APP România Liviu Marian Pop la BZI LIVE Domnul Rareş Bogdan este un mincinos de serviciu la PNL
Liviu Marian Pop la BZI LIVE

Președintele interimar APP România și fost ministru al Educației, Liviu Marian Pop a vorbit la BZI LIVE despre cum europarlamentarul Rareș Bogdan afirmă că această dezastruoasă coaliție PSD-PNL a adus stabilitate țării.

Aceste analize vin după ce Rareș Bogdan a declanșat un atac cel puțin surprinzător, duminică seara, 12 martie, împotriva ministrului de externe Bogdan Aurescu, în condițiile în care șeful diplomației este un tehnocrat de carieră, numit în funcție prin dorința Președintelui Klaus Iohannis de a avea la MAE un specialist în diplomație, și nu un om de partid.

„Domnul Rareş Bogdan este un mincinos de serviciu la PNL. A minţi când a spus că se vor elimina pensiile speciale şi iată că au trecut 3 ani de zile de când PNL-ul este la guvernare, şi gargară ieftină şi minciună. Nu or să dispară aceste pensii speciale, singura soluţie este impozitarea progresivă a acestora.

Noi, eu am avut iniţiativa legislativă, se poate regândi în sensul în care, simplu: toate pensiile de peste 7.000 de lei pot fi impozitate cu 30-40%, iar cele peste 15.000 de lei să fie impozitate cu 50%. Asta este singura soluţie pe codul fiscal. Nu are nici o legătură că sunt şapte legi speciale în sensul că cetăţeni beneficiază de pensii de serviciu sau speciale. „, a spus Liviu Marian Pop.

Liviu Marian Pop la BZI LIVE

Fostul ministru al Educației, Liviu Marian Pop a vorbit la BZI LIVE despre cum europarlamentarul Rareș Bogdan afirmă că această dezastruoasă coaliție PSD-PNL a adus stabilitate țării.

De altfel, este preconizat ca această contestare a lui Aurescu de către liberali să fie și o manifestare a nemulțumirilor unora dintre liderii din Modrogan legate de relația cu Klaus Iohannis, de care partidul pare să se îndepărteze tot mai mult.

„Cu privire la declaraţia şi atacul la adresa minsitrului de Externe, ce să vă spun… a şi uitat. Este şi uituc domnul Rareş Bogdan.

Pentru că toţi membrii cabinetului Ciuca au fost votaţi în biroul politic al PNL-ului, la care a participat şi tovarăşul Rareş Bogdan. Deci a uitat că l-a votat pe domnul Bogdan Aurescu. Dacă nu îşi aduce aminte, să vorbească cu consilierii domnului Ciuca.

Eu cred că am auzit câţiva pensionari prin Cişmigiu, ca domnul Bogdan Aurescu este una dintre variantele pe care coaliţia de guvernare sau PNL-ul o pregătesc pentru preşedinţia României.

Noi cei din APP cu siguranţă nu îi vom vota pe cei care vând tot ce se mai poate din România şi speram că de anul viitor, romanii să voteze partidele patriotice, suveraniste şi în special românii care nu au fost la vot şi care împreună cu noi doresc să avem o Românie suverană şi o patrie frumoasă”, a conchis Liviu Marian Pop.

Adauga un comentariu